V. Zelenskis apie operaciją Kursko srityje: mūsų aktyvūs veiksmai tęsiasi

Prezidentas Volodymyras Zelenskis padėkojo penkioms brigadoms ir batalionui, kurie gina Ukrainą karščiausiuose ruožuose.

V. Zelenskis tai pareiškė ketvirtadienį savo vaizdo kreipimesi, praneša „Ukrinform“.

„Šiandien buvo vyriausiojo vado Syrskio ataskaita. Frontas – Donecko sritis, Charkivo sritis, Zaporižios sritis.  Mūsų atsakymai į Rusijos smūgius pasienio bendruomenėms. Taip pat operacija Kursko srityje – mūsų aktyvūs veiksmai tęsiasi. Aš dėkoju visiems mūsų kariams, visoms kovinėms brigadoms, kurios dabar tikrai efektyviai pasireiškia mūšio lauke – karščiausiuose ruožuose“, – sakė jis.

V. Zelenskis pažymėjo, kad šiomis savaitėmis ypatingo dėkingumo nusipelno 35-oji atskiroji jūrų pėstininkų brigada, 57-oji atskiroji motorizuotoji pėstininkų brigada, 68-oji atskiroji jėgerių brigada, 102-oji atskiroji teritorinės gynybos brigada, 118-oji atskiroji mechanizuotoji brigada ir 425-asis atskirasis šturmo batalionas.

Kaip anksčiau pranešė „Ukrinform“, prezidentas V. Zelenskis pareiškė, kad vienas iš Pergalės plano elementų yra geopolitinis tikrumas, ir šiandien jis aptarė šį klausimą su naujuoju NATO generaliniu sekretoriumi.

 


Šiame straipsnyje: Volodymyras Zelenskiskaras UkrainojeKursko sritis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių