Avarija, verta filmo scenos: vairuotojo kraujyje – keturis kartus viršytas leistinas alkoholio kieki

Neeilinė avarija Ispanijoje. Iš tiesų, avarija gal nelabai ir pavadinsi. Girto ir nuo narkotikų apsvaigusio 19-mečio latvio vairuojamas automobilis trenkėsi į betoninę viešbučio tvorą, ją pramušė, pralėkė teritoriją ir kelionę baigė vaikų baseine. Laimei, žmonės nenukentėjo, nes baseinas tuo metu buvo tuščias ir padaryta tik materialinė žala. Vaikino kraujyje alkoholio kiekis keturis kartus viršijo leistiną normą, jame taip pat rasta kanapių pėdsakų, tad jam iškelta baudžiamoji byla.

Ispanijos pajūrio miesto Torevjechos viešbučio betoninėje tvoroje žioji skylė, už jos išvartyti gultai, o viską vainikuoja baseine pusiau paniręs automobilis. Tiesa ta, kad joks filmas čia nefilmuojamas, paaiškėjo, kad ši scena – latvio darbas.

„Buvome prie baseino ir staiga išgirdome garsą. Pamanėme, kad tai motociklas, kuris važiavo labai greitai. Pagalvojome, kad jis nuslydo. Atrodė, kad kas nors sudužo. Nuėjome pažiūrėti, kas atsitiko, o kai priėjome, paaiškėjo, kad tai buvo automobilis. Jis pramušė betoninę tvorą ir įlėkė į baseiną. Automobilyje buvo du žmonės. Vienam iš jų buvo 19 metų, kitas buvo vyresnis. Vyresnis vaikinas dingo. Atvykusi policija suėmė tik vieną asmenį ir jį išsivežė“, – pasakojo vyras.

Patikrinus 19-mečio blaivumą, paaiškėjo, kad jis buvo girtas, alkoholio kiekis kraujyje keturis kartus viršijo leistiną ribą.

„Pareigūnai sako, kad jis buvo girtas, bet aš manau, kad tai buvo kas nors kita... Nes tai nebuvo normalu. Be to, jis atrodė toks ramus“, – stebėjosi moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Moteris buvo teisi. Patikrinus jaunuolio kraują paaiškėjo, kad jis dar buvo apsvaigęs ir nuo kanapių.

Laimei, prie baseino nebuvo žmonių, nes viskas būtų pasibaigę tragedija. Vairuotojas taip pat liko sveikas.

„Vienas žmogus pasakojo, kad sūnus išgelbėjo jam gyvybę. Mažas berniukas su tėvu gulėjo ant gultų, kurie liko sumaitoti. Berniukas pasakė, „Tėti, eime į viršų“. Jie nuėjo, būtent tada įlėkė automobilis. Taigi sūnus išgelbėjo jam gyvybę, ir sau žinoma“, – pasakojo kita moteris.

Vaikinui policija iškėlė baudžiamąją bylą dėl vairavimo išgėrus ir apsvaigus nuo narkotikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių