Dėl dovanų – kruvinos paauglių šaudynės: štai, kas nutinka, kai jauni nusikaltėliai turi ginklus

  • Teksto dydis:

Amerikoje dviejų paauglių pykčiai dėl kalėdinių dovanų baigėsi tragiškai. Plačiau – LNK reportaže.

JAV, Floridoje vaikiški pykčiai dėl kalėdinių dovanų baigėsi visai nevaikiškai – moters žūtimi. Incidentas prasidėjo, kai šeima išėjo apsipirkti ir broliai susiginčijo dėl to, kas gaus daugiau kalėdinių dovanų. Namie konfliktas tapo nebe valdomas. Įtūžęs paauglys šovė į savo vyresniąją sesę, kuri ant rankų laikė mažametį sūnų. Vos po kelių sekundžių įsiutusį keturiolikmetį paauglį pašovė jo paties penkiolikmetis brolis.

„Štai, kas nutinka, kai jauni nusikaltėliai turi ginklus. Jie susinervina, nežino, kaip elgtis, todėl tiesiog pasiima ginklus ir pradeda šaudyti vienas į kitą. Vienas iš jų nužudo seserį, kuri yra dešimties mėnesių kūdikio ir šešiamečio berniuko mama“, – sakė Pinellas apygardos šerifas Bob Gualtieri.

Dovanomis nepatenkintų paauglių 23 metų sesuo neišgyveno. Moteris mirė ligoninėje. O keturiolikmečio vaikino, kuris ir padėjo šaudynes, būklė po operacijos ligoninėje stabili. Jam pateikti kaltinimai dėl pirmojo laipsnio žmogžudystės ir smurto prieš vaiką. Penkiolikmečiui broliui taip pat pateikti kaltinimai pasikėsinimu įvykdyti pirmojo laipsnio žmogžudystę.

Policijai šeimos nariai aiškino, kad ginklus turėję abu paaugliai. Manoma, kad juos vaikai pavogė iš neužrakintų automobilių, tačiau ginklas, su kuriuo įvykdytas nusikaltimas, po kratos nerastas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas

Patarimas portretas
Duokit ginklus šauliams ir savanoriams - dar ne tokių dalykų pamatysit.

štai kas nutinka

štai kas nutinka portretas
kai žmogelims Kalėdos - tai jingle bells ir dovanų šventė. Negavo ko nori ir pykšt pokšt. Jei žinotų, kad Kalėdos yra Jėzaus gimtadienis, šaudyti nereikėtų.

PIŠ-info

PIŠ-info portretas
o je seniai pirdaliai-šauliai turės tikrus ginklus, kas tada bus ?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių