Kyjivo žvalgyba: už išpuolio Maskvoje stovi Rusijos specialiosios tarnybos

  • Teksto dydis:

Ukrainos gynybos ministerijos vyriausiasis žvalgybos direktoratas penktadienį apkaltino Rusijos slaptąsias tarnybas suplanavus mirtiną išpuolį koncertų salėje netoli Maskvos.

„Teroristinis išpuolis Maskvoje buvo suplanuota ir apgalvota provokacija, kurią (Vladimiro) Putino įsakymu įvykdė Rusijos specialiosios tarnybos“, – platformoje „Telegram“ parašė direktoratas ir pridūrė, kad tokiais veiksmais siekiama „toliau eskaluoti ir plėsti karą“ su Ukraina.

Kiek anksčiau Ukrainos prezidento tarnybos patarėjas Mychaila Podoliakas platformoje „Telegram“ pareiškė, kad Ukraina „neturi nieko bendra“ su koncertų salėje prie Maskvos penktadienį įvykdytu išpuoliu.

„Kalbant apie įvykius „Crocus City“ [koncertų salėje] Rusijos [Maskvos] priemiestyje, kur šiandien įvyko tam tikri įvykiai, kažkoks šaudymas, kažkokie nenustatytų asmenų teroristiniai veiksmai, pasakysime aiškiai, Ukraina visiškai nesusijusi su šiais įvykiais“, – pabrėžė jis.

Rusijos valdžia pranešė, kad per šaudymo išpuolį koncertų salėje viename Maskvos priemiestyje žuvo mažiausiai 40 žmonių, o 100 buvo sužeisti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeigu

Jeigu portretas
Ir taip butu tai per menkas ispuolis.ruskiu teroristai numete bomba melitopolyje ant teatro kur zuvo 600 zmoniu su vaikais.nors buvo zenklai kad is oro teroristai matytu kad ten vaikai.tai apie ka kalba?

Kartais geriau

Kartais geriau portretas
Pomolčiat.

"tikiu"

"tikiu" portretas
Reikia prisigerti savo mizalu , kad tikėti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių