PSO reiškia susirūpinimą dėl sergamumo COVID-19 Europoje

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) specialusis atstovas kovai su COVID-19 Davidas Nabarro (Deividas Nabaro) išreiškė susirūpinimą dėl sergamumo koronavirusine infekcija Europoje ir paragino pasiskiepyti visus, kurie gali.

„Esu labai sunerimęs dėl to, kas dabar vyksta Europoje, įskaitant Vakarų Europą: susirūpinimą kelia didelis COVID-19 atvejų skaičius ir jo augimo tempas“,  – laikraštis „The Guardian“ citavo minėtą pareigūną.

„Nesistebiu, kad virusas neišeina. Taip pat nesistebiu, kad žmonės protestuoja, nes daugelyje šalių žmonės jau pavargo nuo to, kas vyksta“, – sakė jis.

Jis pridūrė, jog būtina siekti, kad būtų paskiepyti visi regiono gyventojai, turintys teisę skiepytis, nes į šią situaciją negalima žiūrėti lengvabūdiškai, ir neaišku, kokių dar „staigmenų“ virusas gali atnešti ateityje.

Statistikos portalo „Worldometers“ duomenimis, nuo pandemijos pradžios Europoje nustatyta daugiau nei 70,5 mln. COVID-19 atvejų, maždaug 1,3 mln. pacientų mirė, daugiau nei 62 mln. žmonių pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
tik sis /rupestis/ atvirkstynis nes dar Trumpas norejo sia medkorporacija panaikint kaip korupcine nusikalstama valdoma negro nusikaltelio soros finansuojama======

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Europoje daugiausia ir gyvena europiečiai (jie yra ne tokie atsparūs kitų rasių paleistiems virusams, todėl juos ir puola tas covid- 19 labiai) - tokia ta negailestinga statistika europiečiams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių