Stokholme – trys susišaudymai per 20 minučių

  • Teksto dydis:

Stokholmo pietuose per 20 minučių trijose skirtingose vietose aidėjo šūviai. Po jų sulaikyti keli žmonės, pranešė policija.

Dviem atvejais vėlų trečiadienio vakarą šūviai paleisti į pastatą ir butą, trečiu atveju – į vieną ar kelis asmenis lauke. Viename šiaurės vakariniame Švedijos sostinės priemiestyje, be to, naktį prie daugiabučio driokstelėjo sprogimas. Ir po jo yra sulaikytųjų. Pirminiais duomenimis, per incidentus sužeistųjų nėra.

Incidentų priežastys kol kas nežinomos. Tačiau Švedija jau kelerius metus kovoja su labai smurtinėmis gaujomis. Dėl gaujų konfliktų Stokholme ir kitose šalies dalyse vis įvyksta tyčia sukeltų sprogimų bei šaudynių, per kurias kartais neišvengiama aukų.

Ankstesnę naktį šūviai buvo paleisti ir į Izraelio ambasadą Stokholme. Be to, įvyko du tikriausiai rankinių granatų sukelti sprogimai netoli Izraelio ambasados Danijos sostinėje Kopenhagoje. Čia po jų sulaikyti trys jauni 16–19 metų amžiaus švedai. Vienas jų, policijos duomenimis, vėliau paleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SENAS KAVENSKAS

SENAS KAVENSKAS portretas
jūs ,,emigrantas' ??? tai prašome , kas mėnesi išmoka po 500€, nemokamas butas ir maistas+med. paslaugos./// ar , dar pageidaujate savo giminių ??? prašome! kada atvyks???

Antanas

Antanas portretas
Štai kur veda ES. Greičiau referendumą dėl pasitraukimo iš ES.

Jo,ten ,kaip neseniai

Jo,ten ,kaip neseniai  portretas
rašė siauči "švedų" banditų gaujos Tik tie švedai,kažkodėl visi juodi..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių