Etikos sargai aiškinsis, kiek padangų pirko J.Jagminas

Etikos ir procedūrų komisija aiškinsis, kiek padangų komplektų savo automobiliui per kadenciją pakeitė parlamentaras Jonas Jagminas.

Ketvirtadienį EPK pirmininkas socialdemokratas Algimantas Salamakinas per komisijos posėdį aptardamas abejonių keliančius parlamentinei veiklai skiriamų lėšų panaudojimo atvejus minėjo, kad per trejus šios kadencijos darbo Seime metus J.Jagminas įsigijo keliolika padangų.

Nuspręsta paprašyti parlamentarą pateikti paaiškinimą dėl minėtų išlaidų.
Tuo metu J.Jagminas tvirtina pirkęs keturias padangas ir stebisi komisijos pirmininko pateiktais skaičiais.

„Tai kažkokia nesąmonė. Esu pirkęs padangas, gal keturias, mano apygarda toli, Plungė, ir iš viso per šią kadenciją aš jau esu nuvažiavęs per 100 tūkst. kilometrų, todėl suprantama, kad jos dyla, bet tikrai ne septyniolika“, - BNS sakė Seimo narys.

„A.Salamakinas turbūt norėtų, kad tų padangų būtų dvidešimt septynios“, - ironizavo J.Jagminas, anksčiau dėl konfliktų su frakcijos vadovybe palikęs Socialdemokratų partiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gobšūs senieji komunistai

gobšūs senieji komunistai portretas
Jagminas tikras komunistas, todėl griebia tiek, kiek gali pavežti.

Ji

Ji portretas
vištinyke vogė kiaušinius ,o seime padangas.

Piktas

Piktas portretas
Straipsnis: "viena boba pasake". kokie yrodimai, kad jis pirko daug padangu? yra pateikti cekiai, ar kazkoks kitas yrodimas.... dabar - vienas pasake kad pirko kitas, kad nepirko.... ir ka? cia arba provokacija pries Jagmina.... arba siaip kazkokia nesamone....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių