Gismeteo.ru: kitas ilgasis savaitgalis džiugins šiluma

Skirtingai nei Lietuvos sinoptikai Joninių savaitgalį Lietuvoje numatęs lietingus, o ne vasariškus orus, rusų orų portalas Gismeteo.ru Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną Lietuvoje prognozuoja karščius.

Vilniuje Saulė nušvisti, anot sinoptikų, turėtų jau šį sekmadienį, tuomet sušils iki 24 laipsnių šilumos. Visą savaitę Lietuvoje žadama skaisti saulutė. Naktimis prognozuojama 12-15 laipsnių šiluma, o dienomis apie 25 laipsnius šilumos. Karšta turėtų būti antradienį – temperatūra gali pakilti net iki 27-29 laipsnių Celsijaus.

Tik šeštadienį sinoptikai vėl numato vasarišką lietų, tačiau šiluma ir toliau laikysis apie 25 laipsnius šilumos. Kitas sekmadienis, nors ir debesuotas, tačiau turėtų būti itin karštas – termometro stulpelis sieks 27-28 laipsnius Celsijaus. 

Panašūs orai bus ir per Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną – gali trumpai palyti, tačiau šilumos pakaks. Tik liepos 7 d. Gismeteo.ru prognozuoja, kad oras Lietuvoje vės iki 20 laispnių šilumos


Šiame straipsnyje: orai

NAUJAUSI KOMENTARAI

........

........ portretas
šita sveataite gismeterio niekam neverta senus orus rodo ir nepatariu kitiem žiuret baurybe šita svetaite prasau ja naikyt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių