Dviejų legendų pradžia: sklinda vaizdai, kuriuose L. Messi prausia Ispanijos futbolo talentą

  • Teksto dydis:

Internete plinta širdžiai mieli vaizdai – futbolo legenda Lionelis Messi prausia kitą Ispanijos supertalentą, kai šis buvo kūdikis.

Kūdikis paplitusiose nuotraukose – Lamine’as Yamalis, Ispanijos futbolininkas, kuris, būdamas vos 16 metų, demonstruoja tokį žaidimą, kad jau yra lyginamas su futbolo žvaigždėmis. Šiuo metu vykstančiame Europos futbolo čempionate Vokietijoje jis tapo jauniausiu žaidėju turnyre.

2007 m. rudenį darytos nuotraukos vėl išplito po to, kai L. Yamalio tėvas praėjusią savaitę paskelbė jas socialiniame tinkle „Instagram“.

„Dviejų legendų pradžia“, – rašė jis po nuotrauka.

Tada L. Yamaliui buvo vos šeši mėnesiai, o L. Messi – 20 metų.

Kaip rašo „AP News“, Barselonos žaidėjai su šeimomis pozavo kalendoriuje – kasmetinėje vietinio laikraščio „Diario Sport“ ir „Unicef“ labdaros akcijoje. Taip atsitiko, kad L. Messi buvo suporuotas su L.Yamalio šeima. Jo motina matoma vienoje iš nuotraukų.

Scanpix nuotr.

Kaip pasakojo nuotraukų autorius Joanas Monfortas, fotosesija nebuvo lengva. Daugiausia todėl, kad L. Messi nežinojo, kaip bendrauti su kūdikiu.

„L. Messi yra gana intravertiškas, jis drovus“, – sakė J. Monfortas ir pridūrė, kad pradžių jis net nežinojo, kaip kūdikį laikyti.

Kaip ir L. Messi, L. Yamalis lankė garsiąją Barselonos „La Masia“ jaunimo akademiją. Nepaisant savo amžiaus, jis – vienas geriausių Ispanijos žaidėjų Europos čempionate, kur jo komanda šiandien pusfinalyje žais su Prancūzija. Šeštadienį, dieną prieš finalą Berlyne, jam sukaks 17 metų.

L. Yamalis (kairėje) ir L. Messi. „Instagram“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių