F. Dangubičius iš „Kauno Žalgirio“ keliasi į Bosniją ir Hercegoviną

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas likusioje sezono dalyje versis be rezultatyviausio sezono futbolininko Filipo Dangubičiaus.

Atakuojantis žaidėjas keliasi į Bosnijos ir Hercegovinos aukščiausios lygos Sarajevo „Željezničar“ ekipą.

Kroato kontrakte su „Kauno Žalgirio“ klubu buvo numatyta suma, kurią padengus, vasarą jis galėtų išvykti.

„Neplanavau aktyvuoti šios kontrakto sąlygos, kadangi Kaune jaučiausi labai gerai, mėgavausi žaidimu. Būtent todėl per paskutinį mėnesį atmečiau keletą kitų pasiūlymų. Kaip bebūtų, paskutinis pasiūlymas buvo tiesiog visomis prasmėmis per geras, kad su juo nesutikčiau. „Kauno Žalgiris“ darė viską, kad mane išlaikytų, tačiau prilygti tokiam pasiūlymui negalėjo. Būtent todėl nusprendžiau išvykti“, – Žalgiris.lt sakė kroatas.

Jau prasidėjus sezonui prie žaliai baltų prisijungęs F.Dangubičius „TOPsport A lygoje“ per 24 susitikimus pasižymėjo 10 įvarčių, dar du pridėjo LFF taurės turnyre.

„Klubui liksiu amžinai dėkingas už parodytą pasitikėjimą net ir tada, kai sezono pradžioje nežaidžiau gerai. Tikiuosi, kad paskutiniu metu man pavyko už tai atsilyginti ir tikiu, kad komanda šiemet pasieks savo užsibrėžtų tikslų A lygoje ir LFF taurėje“, – teigė F.Dangubičius.

Daugiau detalių apie vieno rezultatyviausių lygos žaidėjų išvykimą atskleidė ir „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

„Niekada neabejojome Filipo gebėjimais, o paskutinė jo atkarpa buvo tiesiog įspūdinga. Žinojome, kad tokia diena gali ateiti, stengėmės jį išlaikyti Kaune, tačiau jo gautas pasiūlymas Bosnijoje buvo per daug geras“, – pasakojo M.Kalnietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių