Futbolininkas bandė primušti draugės mamą, užtikusią jį su penkiomis prostitutėmis

Čilės futbolininkas Jordhy Thompsonas bandė primušti savo draugės mamą. Kas iššaukė devyniolikmečio žaidėjo pyktį? Pasirodo, draugės mama futbolininką užtiko su penkiomis prostitutėmis.

Apie tai praneša „En Cancha“. Leidinio duomenimis, J. Thompsonas puolė moterį, kai ji įėjo į patalpą. Užglaistyti konfliktą pavyko moters vyrui.

Pažymima, kad nukentėjusioji parašė pareiškimą policijai. Vaikinui gali grėsti laisvės atėmimas.

Gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas priklauso Čilės klubui „Colo Colo“ ir yra išnuomotas Rusijos komandai „Orenburg“. Pastaroji turi teisę išpirkti čiliečio sutartį.

Anksčiau Čilėje sportininkui buvo skirtas namų areštas už prievartą prieš merginą, teismo negerbimą ir bandymą nužudyti. Vėliau futbolininką išleido į laisvę už 100 milijonų pesų (truputį daugiau nei 100 tūkst. eurų) užstatą.

Po šio įvykio „Orenburg“ klubas pareiškė, kad nesijaudina dėl J. Thompsono ir klubo reputacijos.

Klubo sporto direktorius tada pareiškė: „Apie problemą su mergina girdėjome. Tačiau dėl to nesukame galvos. Na, kam nepasitaiko“, – taip sureagavo klubo sporto direktorius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to: LOPAI JUS

to: LOPAI JUS  portretas
Informuoju tave, BYDLO, kad urodina jau tiek priiiiisivarius, kad nėra prasmės TIPO ant jos kažką varyti.

LOPAI JUS

LOPAI JUS portretas
Cia tipo daugiau ant rusijos uzvaryti nei naujiena kazkoke,autorius lopas

ops

ops portretas
Na mūsų Laurinovičių neperspjaus. Tie trise prievartavo nepilnametę ir paliko merdėti žiemą ant kelio ir dar apvogė. Ir ką? Niu niu, pasakė jiems, kam gi nepasitaiko... Gyvuliai jie visur vienodi gyvuliai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių