Ispanija užtikrintai laimi ir trečiąsias grupės rungtynes

  • Teksto dydis:

Tęsiasi Europos futbolo čempionato grupių etapo trečiasis turas. Šįkart į Diuseldorfo stadioną žengė vietą atkrintamosiose jau užsitikrinę ispanai ir vieną tašką per du turus surinkę albanai. Pastarųjų tikslas, norint pakovoti dėl vietos TOP16, šiose rungtynėse buvo tik pergalė.

Rungtynės prasidėjo ispanų dominavimu, retai kada galėjai pamatyti albanų bandymus priartėti prie priešininkų vartų.

Jau 13-ąją minutę, po gražaus Aymerico Laporte'o perdavimo tarp kelių albanų gynėjų iš krašto atakavo Ferranas Torresas ir jo smūgiuotas kamuolys, apskriejęs varžovų vartininką, atsitrenkė į virpstą ir atšoko į vartus.

Kiek atleidę vadžias ispanai sulaukia stipraus smūgio į savus vartus, kurį atlieka Kristjanas Asllani, bet vartininkas Davidas Raya gražiu šuoliu susitvarko ir atmuša kamuolį, skriejusį į dešinį vartų kampą.

Antrajame kėlinyje savo progas turėjo ispanas Joselu ir albanas Armando Broja. Pirmojo smūgiuotas kamuolys nuriedėjo šalia virpsto, na, o antrajame epizode ir vėl puikiai dirba Raya.

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

 

 

Ispanai sulėtino rungtynių tempą atlikdami daug trumpų ir greitų perdavimų, o Albanijai tai tapo didžiuliu uždaviniu ir į neviltį varantis ispanų žaidimas išlikus tokiam rezultatui palieka albanus paskutinėje grupės vietoje.

Rezultatas taip ir liko nepakitęs ir Ispanija B grupėje užėmė pirmą vietą, tuo tarpu albanai su vienu tašku palieka turnyrą.

Ispanija 1 - 0 Albanija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių