Lietuvos futbolo rinktinės narys M. Kuklys: bet kuri komanda gali laimėti čempionatą

  • Teksto dydis:

Turkijos ekipa – paskutinė Europos čempionato ketvirtfinalio etapo dalyvė. Pasak Lietuvos futbolo federacijos prezidento Edgaro Stankevičiaus, ši rinktinė pelnytai pateko tarp aštuonių stipriausių. O buvęs ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas Mantas Kuklys pripažino, kad šiame čempionate daug rinktinių viršijo lūkesčius.

Turkų pergalė prieš austrus nustebino net ir Lietuvos futbolo vadovą E. Stankevičių. Pasak jo, tai viena iš rinktinių, kurios pasirodymą šiame Europos čempionate stebėti tikras malonumas.  

„Tie mažiukai arba tie „autsaideriai“ tikrai parodė charakterį. Tikrai kovojo Slovėnija, ta pati Slovakija kovojo iki paskutinės minutės.

Ta pati Rumunija, atrodo pakankamai grėsmingas varžovas, rudenį laukiantis mūsų šalies nacionalinės rinktinės. Tie patys turkai tikrai maloniai nustebino, nes eilę metų jiems nepasisekdavo.

Džiaugiuosi už austrus, kad irgi pakankamai gerą žaidimą demonstravo“, – savo nuomone dalinosi LFF prezidentas E. Stankevičius.

Turkai tapo paskutiniąja rinktine, kuri prasibrovė į Europos čempionato ketvirtfinalį. Šiame etape jų laukia spalvingoji Nyderlandų rinktinė su beprotiškai linksmais sirgaliais.  

Tiesa, pasak buvusio ilgamečio Lietuvos nacionalinės komandos žaidėjo M. Kuklio, net ir toliau nepatekusios rinktinės šiame čempionate pademonstravo pagirtiną žaidimą.  

„Ką galiu pasakyti apie šį čempionatą, kad visos komandos nustebino. Tas pats Sakartvelas, paskui austrai, kurie demonstravo labai gerą futbolą.

Apskritai šiame čempionate nėra favoritų ir nėra „autsaiderių“. Bet kuri komanda gali laimėti rungtynes“, – tikino FA „Šiauliai“ žaidėjas, ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės narys M. Kuklys. 

Pasak M. Kuklio, vienoje iš ketvirtfinalio porų bus galima išvysti finalo vertą dvikovą. Tokią intrigą jis mato Ispanijos ir Vokietijos rinktinių susidūrime.  

„Favoritus mačiau du – Ispanija ir Vokietija. Ir jie dabar ir susitinka. Labai gaila, galvoju, kad tai galėjo būti finalas. Bet dabar jau įvyks ši labai intriguojanti dvikova.

Aišku, nereiktų pamiršti ir prancūzų, olandų. Tikrai demonstruoja neblogą žaidimą“, – kalbėjo ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės narys.


Europos futbolo čempionato ketvirtfinalyje tarpusavyje susikaus šios šalys – liepos 5 d.19 val. Ispanija – Vokietija, 22 val. Portugalija – Prancūzija. Liepos 6 d. 19 val. Anglija –Šveicarija, 22 val. Nyderlandai – Turkija.

Pusfinalis – liepos 9 d. ir 10 d. – 22 val.

Finalas – liepos 14 d. 22 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių