Nė neketina sustoti: C. Ronaldo vėl mušė įvarčius už rinktinę

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą buvo sužaisti UEFA Tautų lygos susitikimai, kuomet ant stadiono vejos išbėgo legendinis Cristiano Ronaldo.

Portugalijos rinktinė namuose susitiko su Škotijos vienuolike, ir nors pastarieji pirmieji įmušė įvartį, vietos sirgalių palaikomi portugalai neleido nė pagalvoti škotams apie pergalę.

Rezultatą iš pradžių išlygino gimtadienį tądien šventęs Bruno Fernandesas, o vėliau, jau rungtynėms einant į pabaigą, pergalingą įvartį į vartus paleido ne kas kitas o C. Ronaldo.

Tai pato net 901-uoju 39-erių futbolininko įvarčiu karjeroje ir antru iš eilės šiame Tautų lygos ture – prieš kelias dienas C. Ronaldo pasižymėjo ir mače su Kroatijos rinktine.

Kalbant apie kroatus, tai kituose Tautų lygos mačuose neatsiliko dar vienas veteranas, geriausio planetos futbolininko prizą 2018 m. laimėjęs Luka Modričius, kuris padėjo Kroatijai švęsti pergalę 1:0 prieš lenkus. Būtent Modričius ir buvo tas, kas įmušė vienintelį susitikimo įvartį.

Tuo tarpu Ispanija, vasarą laimėjusi Europos čempionatą, 4:1 išvykoje sudorojo šveicarus, o Danija namuose 2:0 susitvarkė su triukšmingaisiais serbais.

C divizione, kuriame varžosi ir Lietuva, Švedija 3:0 sutriuškino Estiją.

Primename, jog šįvakar, pirmadienį Rumunijoje lietuviai mes iššūkį vietos nacionalinei komandai.

Taip pat žiūrėkite: Lietuvos futbolas sulaukė dar vieno gėdos įvarčio:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

H.

H. portretas
Cristiano Ronaldo e um grande jogador.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių