Dar vienas pirmas kartas: M. Paulikienė ir A. Raupelytė iškovojo pergalę „Elite16“ turnyre

Vienoje (Austrija) vykstančiame „Beach Pro Tour Elite16“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre trečiadienį įsimintiną pergalę pasiekė lietuvės Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė.

Jos antrosiose D grupės rungtynėse 2-0 (23:21, 25:23) palaužė penktas pagal skirstymą braziles Agathą Bednarczuk ir Rebeccą Barbosa Silva.

Patyrusi A. Bednarczuk yra 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių vicečempionė.

Trečią sykį į pagrindines „Elite16“ varžybas prasibrovusios lietuvės iki šiol dar nebuvo pasiekusios nei vienos pergalės. Ši pergalė taip pat leidžia kovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Abu setai su brazilėmis klostėsi atkakliai ir viskas sprendėsi pačiose pabaigose. Šįkart sėkmė šypsojosi kovingai žaidusioms Lietuvos paplūdimio tinklininkėms.

Pirmosiose D grupės rungtynėse lietuvės po atkaklios kovos 1-2 (18:21, 21:18, 6:15) nusileido austrėms Dorinai ir Rorjai Klinger.

Paskutines grupės rungtynes M. Paulikienė ir A. Raupelytė žais su šveicarėmis Anouk Verge-Depre ir Joana Mader.

„Elite16“ serijos turnyre Vienoje dalyvauja 16 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Grupių nugalėtojos iškart pateks į ketvirtfinalį, o 2-3 vietas užimsiančios ekipos žais pirmajame atkrintamųjų varžybų rate.

Bendrą turnyro Austrijoje prizų fondą sudaro 300 tūkst. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valio

Valio portretas
Merginoms sekmes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių