„Lemminkainen“ vairas – D.Ubartui

Klaipėdos "Lemminkainen" moterų krepšinio komandos viršūnėje permainos – vyriausiuoju treneriu tapo Ramunei Kumpienei padėdavęs Dalius Ubartas.

Praėjusiais metais į ekipą pakviestam buvusiam "Naftos-Uni-Laivitės" strategui vairas patikėtas po to, kai komandos įkūrėja, "Lemminkainen" klubo prezidentė R.Kumpienė nutarė sumažinti darbo ritmą.

"Nuo šiol būsiu tik prezidentė, – dienraščiui sakė moteris. Ir išsidavė, kad atsisakyti trenerės pareigų privertė medikų išvados: – Artimiausiu metu stengsiuosi pailsėti nuo didelio darbo krūvio. Atsiduosiu gydytojams, kurie patars, kaip atsikratyti pervargimo ir atstatyti darbingumą."

Lietuvos merginų rinktinės vyriausioji trenerė prižadėjo, kad visai nuo komandos treniruočių proceso ir varžybų neatitols.

"Būsiu su komanda, kaip ir iki šiol, – tikino nusipelniusi Lietuvos trenerė. – Tačiau pasitikėdama naujuoju vyriausiuoju treneriu stebėsiu ekipą šiek tiek iš šono."

2007 m. Nacionalinės krepšinio lygos aukso medalius su "Nafta-Uni-Laivite" iškovojęs D.Ubartas tvirtino, kad nematė prasmės kviesti ką nors asistentu.

"Susitvarkysiu vienas, – juokavo pavasarį su "Lemminkainen" iškovoti bronzos medalius spėjęs strategas. – Dar vienas treneris būtų papildoma finansinė našta klubui."

Treneris prižadėjo, kad komandoje nebus permainų: "Liks visos žaidėjos, kurios yra, ir dirbsime, kaip dirbome."

Tačiau D.Ubartas prasitarė, kad gavęs komandos vairą, šiek tiek įneš naujovių per treniruotes.

Paklaustas, gal pratybos bus sunkesnės, strategas, tai patvirtinęs, juokais prašė to nerašyti.

"Galiu treniruotėse nesulaukti krepšininkių", – geros nuotaikos neslėpė moterų komandos vairą gavęs vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jhg

jhg portretas
Briedis :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių