Lietuvos sniego tinklininkės Armėnijoje žengė į pusfinalį

  • Teksto dydis:

Lietuvos atstovės Svetlana Bekiš-Šturo, Lilija Frelik ir Danielė Kvedaraitė pateko į Armėnijoje vykstančio pirmojo Europos sniego tinklinio turo etapo pusfinalį.

Dėl gero reitingo mūsiškėms pirmajame rate žaisti nereikėjo, o antrajame jos po atkaklios kovos 2-1 (11:15, 15:13, 15:9) nugalėjo rumunes Iustiną Corcoz, Alexią Bradatan, Catincą Ilie ir Madaliną Sandu.

„Tai buvo mūsų pirmosios rungtynės, todėl pirmajame sete padarėme nemažai klaidų, buvome tarsi užmigusios. Po pralaimėto seto mums užsidegė akys, nusiraminome ir stabiliai laikėmės iki pabaigos“, – įspūdžiais dalinosi L. Frelik.

Iškovojusios pergalę, Lietuvos sniego tinklininkės iškart pateko į pusfinalį. Savo varžoves kovojant dėl vietos finale mūsiškės sužinos pasibaigus kovoms pralaimėjusių tinklelyje.

„Armėnijoje jaučiamės gerai, esame nusiteikusios žaisti ir kovoti su kiekviena komanda. Vertiniame kiekvieną priešininką“, – pridūrė L. Frelik.

Moterų turnyro prizų fondą sudaro 3 tūkst. eurų.

Europos sniego tinklinio turą šiais metais sudaro šeši etapai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Lietuvos atstovės Svetlana Bekiš-Šturo, Lilija Frelik ir Juo tuoliau to blogiau del lietuvos atstovu darosi:((( ir ne tik šioje sporto šakoje bet ir valstybynese istaigose ir panašiai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių