Olimpinio čempiono titulą ginantis Škotijos tenisininkas pateko į ketvirtfinalį

  • Teksto dydis:

Pergalių seriją Rio de Žaneiro žaidynių teniso turnyre pratęsė vyrų vienetų čempiono titulą ginantis škotas Andy's Murray'us, užsitikrinęs vietą ketvirtfinalyje.

Antras pagal skirstymą škotas Andy Murray'us ketvirtadienį aštuntfinalyje 6:1, 2:6, 6:3 įveikė italą Fabio Fogninį ir ketvirtfinalyje susitiks su amerikiečiu Steve'u Johnsonu, kuris aštuntfinalyje 6:1, 6:1 sutriuškino rusą Jevgenijų Donkojų.

2008-aisiais Pekine auksą iškovojęs ir trečias pagal reitingą šiemet ispanas Rafaelis Nadalis ketvirtadienį 7:6 (7:5), 6:3 įrodė savo pranašumą prieš prancūzą Gillesą Simoną ir ketvirtfinalyje žais su staigmeną pateikusiu šeimininku Thomazu Bellucciu, kuris aštuntfinalyje 7:6 (12:10), 6:4 palaužė aštuntosios raketės belgo Davido Goffino pasipriešinimą.

Kitų vyrų vienetų turnyro aštuntfinalio mačų rezultatai:

Juan Martin Del Potro (Argentina) – Taro Daniel (Japonija)           6:7 (4:7), 6:1, 6:2;

10–Roberto Bautista Agut (Ispanija) – Gilles Muller (Liuksemburgas)  6:4, 7:6 (7:4);

6–Gael Monfils (Prancūzija) – 9–Marin Čilič (Kroatija)               6:7 (6:8), 6:3, 6:4;

4–Kei Nishikori (Japonija) – Andrej Martin (Slovakija)               6:2, 6:2.

  

Moterų vienetų varžybose sužaisti ketvirtfinalio mačai, kuriuose pergales iškovojo ir į pusfinalį pateko čekė Petra Kvitova, Monica Puig iš Puerto Riko, amerikietė Madison Keys ir vokietė Angelique Kerber:

11–Petra Kvitova (Čekija) – Elina Svitolina (Ukraina)                6:2, 6:0;

Monica Puig (Puerto Rikas) – Laura Siegemund (Vokietija)             6:1, 6:1;

7–Madison Keys (JAV) – Darya Kasatkina (Rusija)                      6:3, 6:1;

2–Angelique Kerber (Vokietija) – 10–Johanna Konta (D. Britanija)     6:1, 6:2.

  

Teniso turnyre paaiškėjo ir pirmieji finalininkai – lemiamą vyrų dvejetų turnyro mačą penktą reitingą turintys rumunai Florinas Mergea ir Horia Tecau žais su šeštąja turnyro pora iš Ispanijos Marcu Lopezu ir Rafaeliu Nadaliu.

Ketvirtadienį pusfinalyje Florino Mergea ir Horios Tecau duetas 6:3, 7:5 nugalėjo amerikiečius Steve'ą Johnsoną ir Jacką Socką, o Marco Lopezo ir Rafaelio Nadalio pora 7:6 (7:1), 7:6 (7:4) įveikė septintą reitingą turėjusius kandiečius Danielį Nestorą ir Vaseką Pospišilą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių