T.Šmitas – šalies čempionas

Kaune vykusiame atvirame šalies kultūrizmo čempionate geriausiu atletu trečią kartą buvo pripažintas klaipėdietis Tomas Šmitas.

„Eolos“ sporto klube treneriu dirbantis uostamiesčio sportininkas gerokai pranoko ant scenos pasirodžiusius varžovus iš Lietuvos ir Latvijos.

Šiais metais tai buvo antroji T.Šmito sėkmė. Jis gegužės mėnesį laimėjo didelį tarptautinį kultūrizmo turnyrą Rygoje.

Triskart šalies čempionas pasidžiaugė, kad Lietuvos čempionatas virto gražia kultūrizmo švente, kurios metu galėjo pasireikšti ir prizų laimėti žiūrovai.

Pirmenybių metu dalyviai varžėsi ne vien dėl medalių ir titulų, bet ir dėl teisės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos čempionatuose.

TEO Klaipėdos regiono (vadovas Larijus Lapinskas) ir bendrovės „Nerstata“ (direktorius Nerijus Urbanavičius) remiamas mūsų miesto atletas birželio 13 dieną varžysis Senojo žemyno pirmenybėse, vyksiančiose Prancūzijoje.

T.Šmitas kultūristo karjerą pradėjo Kaune, pas trenerius Saulių ir Iriną Misevičius. Meistriškumą laikinojoje sostinėje kėlęs klaipėdietis skynė pirmąsias pergales – tapo Lietuvos jaunimo čempionu. Vėliau jis dar kelis kartus buvo geriausias tarp šalies jaunimo, laimėjo pasaulio ir Europos jaunimo vicečempionų vardus.

Pasirodymas Prancūzijoje bus T.Šmito debiutas tarp suaugusiųjų atletų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių