„Gargždai“ praneša, jog traukiasi iš „Betsafe-LKL“

  • Teksto dydis:

2024 m. sausio 25 d. Lietuvos krepšinio lyga (LKL) gavo oficialų VšĮ „Gargždų sportas“ raštą, kuriame BC „Gargždai“ direktorius Ovidijus Jakubaitis praneša, jog klubas pasitraukia iš „Betsafe-LKL“ čempionato ir pradeda bankroto procedūras.

Visgi, oficialios FIBA krepšinio taisyklės numato komandos diskvalifikavimą iš turnyro tuo atveju, jei ji du kartus neatvyksta į turnyro tvarkaraštyje numatytas rungtynes. Siekdama išsaugoti Gargždų komandą „Betsafe-LKL“ čempionate, Lietuvos krepšinio lyga nustato papildomą terminą Gargždų klubui dėl jų tolimesnio dalyvavimo čempionate.

Siekiant minimalizuoti nuostolius dėl susidariusios situacijos (TV rungtynių transliacija, rungtynių organizavimas ir kt.), „Gargždų“ klubo vadovas LKL administracijai turi:

•⁠  ⁠iki sausio 29 d. (pirmadienis) 11 val. raštu pranešti, ar „Gargždų“ komanda vyks į 2024-01-29 d. numatytas rungtynes Utenoje rungtyniauti su „Uniclub Casino – Juventus“ ir

•⁠  ⁠iki vasario 2 d. (penktadienis) 11 val. raštu pranešti, ar VšĮ „Gargždų sportas“ organizuos, o „Gargždų“ komanda žais 2024-02-03 d. numatytas rungtynes Klaipėdoje su Panevėžio „7bet-Lietkabelio” komanda.

Jei klubas iki nurodytų terminų nepakeis savo sprendimo, jam bus užskaityti pralaimėjimai rezultatu 0:20, o komanda bus diskvalifikuota iš „Betsafe-LKL“ čempionato. Kaip numato oficialios FIBA krepšinio taisyklės bei „Betsafe-LKL“ čempionato vykdymo nuostatai, „Gargždams“ pasitraukus iš čempionato, visos jų sužaistos rungtynės bei jų rezultatai bus anuliuoti ir klubas praras LKL čempionato dalyvio licenciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
negalima leisti kaimams dalyvauti lkl,tokiems kaimams kaip prienai,mazeikiai,gargzdai nes jie ten nieko nepasieks ir bankrutuos.kaip yra nba zaidzia tik dideliu miestu komandos,net ir ewrolyga niekada neisileis mazu miesteliu komandos.ir ka cia svaigsta lkl vadovybe tipo gargzdai ar mazeikiai gali kazka iskovoti,lt yra miestai tai kaunas vilnius panevezys siauliai ir utena viskas.o visokios alytus marijampole mazeikiai gargzdai yra niekam nereikalingas balastas....

Kaunas

Kaunas portretas
Yra posakis-nekask kitam duobės... Dėl šio klubo iš LKL išmetė ir sužlugdė Prienų klubą. Taip ir reikia tam Gargždų be arenos klubui !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių