Gydytojai pastebi, kad visame pasaulyje vėžiu serga vis daugiau jaunų žmonių

Dienraštyje „The Wall Street Journal“ skelbiama, kad pastaruoju metu visame pasaulyje vis daugiau jaunų žmonių serga vėžiu.

Jungtinėse Amerikos Valstijose per 20 metų vėžio diagnozių skaičius padidėjo 12,8 proc. Tyrimo, kuris buvo paskelbtas žurnale „BMJ Oncology“ duomenimis, pasaulyje daugėja jaunesnių nei 50 metų amžiaus pacientų, sergančių vėžiu, daugiausia Šiaurės Amerikoje, Australijoje ir Vakarų Europoje.

„Pacientai dabar tampa vis jaunesni ir jaunesni. Tikriausiai dėl to kalti kokie nors aplinkos pokyčiai, maistas, vaistai ar dar kas nors, ko dar nenustatėme“, – teigė gydytoja Andrea Cherchek.

Pasak gydytojos Monikos Gary (Monica Gary), vis daugiau jaunų žmonių paneigia stereotipą, kad vėžys yra senėjimo liga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurga

Jurga portretas
Žolytė,alkoholis,boloksai,heloronai,maistas-burgeriai, o ypač vaistai nuo ne vaisingumo,,kileriai,,.Va ir vaikų reikia per dirbtiną vaisinimą lauktis(gerai jeigu pavyka?)ir onko ligos.Susimąstykim.

O kaipgi

O kaipgi portretas
Ima atsiliept masinis apsismartfoninimas!

Barbora

Barbora portretas
Visos ligos iš Jugtinių Amerikos , ten vyksta planavimai - dar ligos nėra , vaistai gatavį ir vakcinos paruoštį , dirba seniai savo veiką planuotojai , farmacija ir karai daugiausia pelnasi pasaulyę
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių