Nėščia moteris suvalgė katiną ir pagimdė vilkolakio sindromu sergantį sūnų

Filipinų gyventoja nusprendė, kad jos sūnui išsivystė reta liga dėl to, kad būdama nėščia ji suvalgė valkataujančią katę.

Apie tai rašo „Daily Star“.

Berniukas gimė sergantis hipertrichoze (hipertrichozė – padidėjęs viso kūno plaukuotumas). Dar kitaip ši liga vadinama vilkolakio sindromu.

Alma Gamongan iš Apayao provincijos berniuką pagimdė 2022-aisiais. Iš karto tapo aišku, kad berniukas ne toks, kaip visi vaikai. Jis gimė su vešliais plaukais, žandenomis, visas kūnas buvo plaukuotas.

Moteris nusprendė, kad tai prakeiksmas, nes būdama nėščia ji suvalgė katiną. A. Gamongan paaiškino, kad tuo metu jai atsirado nepaaiškinamas noras pagal senovišką receptą suvalgyti katę su žolėmis.

Šį senovišką patiekalą Filipinų kalnuose kartais gamina iki šiol. A. Gamongan draugai pagavo jai katę, o moteris gyvūną suvalgė.

Tačiau gydytojai moteriai paaiškino, kad jos sūnus serga hipertrichoze – labai reta liga, kai plaukai žmogui dengia ne tik galvą, bet ir visą kūną, net veidą.

A. Gamongan papasakojo, kad kai būna karšta sūnų dėl ligos dažnai išberia, tačiau daugiau jis niekuo neserga. Moteris išgyvena, kad dėl išskirtinės berniuko išvaizdos iš jo tyčiosis mokykloje.

Gydytojai motinai paaiškino, kad liga neišgydoma, tačiau išorinius ligos požymius galima sumažinti iki minimumo naudojant lazerinę depiliaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Flo

Flo portretas
Kazin kodel taip nutinka, kas gali paaiskint?

Vartotojas

Vartotojas portretas
Turėtų būti katašunis:)

Anonimas

Anonimas portretas
Nesmagu mamai, be jokios abejones. Bet ji nekalta.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių