Papasakojo apie skonio priedus: jie itin pavojingi vaikams

  • Teksto dydis:

Visuomenėje vis populiaresnis tampa kuo mažiau riebalų turintis maistas, tačiau čia slypi pavojus, mat maistui praradus riebalus, pridedama daugybė skonio priedų.

„Kada maistą padarome mažiau riebų, jis tampa neskanus. Jame yra mažiau skonio. Reikia jį kažkuo paskaninti. Tad dedama daugybė skonio papildinių“, – teigia Vilniaus universiteto medicinos fakulteto profesorė dr. Janina Tutkuvienė.

Ji prideda, kad riebalai – žmogui priimtinas produktas, tik juos vartojant reikia jausti saiką. Be to, anot jos, skonio priedų reikia vengti vaikams, nes šie priedai gali lemti neuronų tinklų žūtį.

Daugiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
tu rinkis koki nori pardaveja, vistiek nepasakys teisybes, nuvaziuok i kokia skerdykla pasiziureti kaip tavo mesa atsiranda, gal praeis noras rinktis pardavejus, be to skerdyklos ziurovu nepriema, tad skanaus suda esti

Jolanta

Jolanta portretas
Žmonės dabar atsirenka pardavėjus,nes jeigu pamato,kad mėsa yra prisotinta visokių niekalų--tiesiog iš to nebeperka ir tiek.Keista,kad pardavėjai dar to nesupranta.Jeigu aš perku bet kokį produktą savo šeimai,tai stengiuosi įsitikinti,kad maistas būtų kuo sveikesnis.Vien saldžiabalsiais prekeiviais niekas nebetiki.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių