Pasidalijo jautriu ankstukės mamos laišku: ačiū medikams, kad šiandien mes auginam sveiką dukrytę

  • Teksto dydis:

Kauno rajono Greitosios medicinos pagalbos stotis pasidalijo jautria pacientės padėka medikei Mildai, kurią moteris širdyje nešiojasi net dvejus metus. „Tokie šilti pasidalinimai mus įkvepia ir toliau atsakingai bei profesionaliai atlikti savo darbą. Linkėjimai mažajai mergaitei, neseniai atšventusiai dvejų metukų gimtadienį“, – rašė Kauno rajono Greitosios medicinos pagalbos stotis.

„Vieną 2020-ųjų metų dieną staiga prasidėjo nėštumo komplikacijos, o nėštumas buvo tik 26 savaitės. Baimė ir panika tiesiog užtemdė protą. Atrodo, kad tik prieš akimirką džiaugiausi ir laukiau, o staiga viskas byra į šipulius. Buvau viena namie, bet sugebėjau paskambinti 112 ir viską smulkiai papasakoti. Greitoji pagalba atvyko labai greitai. Atsimenu tiek, kad mano visas kūnas drebėjo, o galvoje sukosi tik patys liūdniausi scenarijai. Nors jau praėjo dveji metai, bet iki šiol atsimenu medikės Mildos ramų kalbėjimo toną, šypseną veide ir draugiškas akis“, – atviravo pacientė.

Ji teigė, kad keliaudama iki Kauno klinikų Akušerijos skyriaus jautėsi labai ramiai.

„Medikė Milda mane kalbino, ramino ir sakė, kad viskas bus gerai. Jos elgesyje nemačiau nė lašelio nerimo. Tai labai svarbu tokioje situacijoje. Tuo metu taip norisi gauti bent šiek tiek optimizmo ir vilties. Nuvykusi į klinikas ir pamačiusi personalo nerimą dėl kūdikio gyvybės, aš grįžau į realybę ir supratau, kokia rimta situacija yra iš tiesų. Ačiū Dievui ir visiems medikams, kad šiandien mes auginam sveiką dukrytę“, – dėkojo moteris.

„Taip, ji ankstukė, gimė kovo 11 d., bet mūsų istorija yra iš tų laimingųjų! Mano laiško tikslas – pasakyti, kokie nuostabūs žmonės jūs esate! Kai bus sunki pamaina, kai būsit pavargę ar trūks miego, kai darbe atsitiks labai liūdnos situacijos, nepamirškit – jūs esat ypatingi! Jūs gelbėjat gyvybes. Tai yra šventas darbas. Medikei Mildai – atskira padėka! Niekada Jūsų nepamiršiu“, – pridūrė pacientė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių