Sveikatos apsaugos ministerija imasi Vaistų kontrolės vadovo paieškų

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos (VVKT) vadovo pareigoms užimti.

Pretendentai kviečiami teikti prašymus iki kovo 7 dienos, ketvirtadienį paskelbė ministerija.

„Valstybė yra didžiausia vaistų ir medicininių priemonių užsakovė, užtikrinanti didesnį vaistų prieinamumą ir mažesnes išlaidas kiekvienam. Ne ką mažiau svarbus vaistinių preparatų saugumas – čia kertinis vaidmuo tenka Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai, kuri rūpinasi vaistinių preparatų vertinimu ir rinkos kontrole“, – pranešime cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

„Kviečiu kandidatus stoti į priešakines farmacijos priežiūros gretas, užtikrinant valstybės ir jos piliečių interesus. Tai sritis, kuri išsiskiria inovacijomis ir dinamiškumu bei atneša neįkainojamą profesinę patirtį“, – sakė jis.

Kaip nurodo ministerija, laukiami kandidatai, išmanantys teisėkūros procesus, farmacijos bei kitas sveikatos politikos kryptis ir prioritetus, gebantys strateguoti ir planuoti, turintys stiprius komunikacinius įgūdžius, orientuoti į rezultatą, diegiant pažangius valdymo ir valdysenos modelius.

Šiuo metu VVKT vadovauja Gytis Andrulionis, penkerių metų kadencijai paskirtas buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos 2019 metų balandį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių