Ateities prognozės: ar tikrai dabartinis jaunimas senatvėje gyvens skurde?

Grįžti į straipsnį

Netikrai!

Netikrai! portretas
Jaunimas puikiai moka isigyti startini pistoleta ir susikrauti startini kapitala! O tada - i soctinklus "nuomones formuotoju". Ir gyvens geriau uz visus,ta "formuotoja" islaikancius!

Nuomone

Nuomone portretas
Apie demografines problemas snekama jau seniai, bet sneka tik specialistai. O politikai kaip dare savo, taip ir daro - jiems tai treciaeilis dalykas. Kiekvienam aisku, kad tam reikia kelt salies ekonomika, o ne ja zlugdyt, kurt darbo vietas. Matau cia tik viena iseiti - jei ES taps federacija, o mes atsisakysim savo suvereniteto ir turetume es pasus. Na, tada is bendro katilo gal ir isgyventume

Jonas

Jonas  portretas
Kaip neatsidurti prie suskilusios geldos? Pinigai pinigais, badu mirti neteks.O šimtamečiai -pažiūrėk į jų racioną. Badas - arba mirtis nuo maisto.Tad norint ilgai gyventi -bado racionas. Bet tikrasis skurdas paaiškėja - kad tavo artimieji -tai šunys ir katės ,arba nieko artimo ... Tad ,kam nevėlu pagalvokite apie vaikučių būrį.

Anonimas

Anonimas portretas
Kad taip nebutu turėtu augti gimstamumas ir mažėti banku palkanos

Hm

Hm portretas
Taip yra, kai tėvai, seneliai mokino vaikus "jūs siekit karjeros, užsidirbkit viską, o po to šeimas kurkit... Vaikai yra vargas..." Taip ir prisišnekėjo negalvodami.

AK

AK portretas
Sunku prognozuoti vien dėl to, kad pramoninė era pereina į aukšto automatizavimo, robotizavimo laikmetį. Jau dabar maistas gaminamas pramoniniu būdu. Atsirenkant vertingesnį už nedidelę kainą, įmanoma gyventi nedidelėmis išlaidomis mitybai. Rinkos procesai daugmaž pamanomai reguliuoja komercinės dalies veikimą, bet turime didžiulę bėdą su biudžetų įstaigomis, kurios iš esmės nekontroliuojamos ir nebe atlieka savo funkcijų, nors savaime pampsta - savo pačių labui. Tai milžiniška ir menkos teikiamos vertės našta. Būtina pasirūpinti ir saugumo dalimi, vienareikšmiškai išmontuojant rusofašistų bei musulmoniškųjų šovinistų grėsmes. Manyčiau, labiau nei formalūs amžių grupių skaičiai, našumą ilgainiui lems tai, kiek racionaliai geba tvarkytis valstybės, kaip veikimo vienetai. Deja, kol kas guodžia, kiek išvis guodžia, vien komercinio flango pasiekimai.

->1960

->1960 portretas
Baisu kas laukia žiauriosios matuškos Rusijos

Mama

Mama portretas
Nereikia panikuoti. Gerai gyvens tas dabartinis jaunimas. Yra ir kitų būdų,kaip pagerinti savo gyvenimą. Važiuoti į tas šalis, kur yra didesnės pensijos arba negimdyti vaikų ir savo tėvų santaupas ir turtą pridėti prie sodrinės pensijos. Reikia tik proto turėti.

Kokios

Kokios portretas
ateities!? Optimistai,skant!

I

I portretas
Dauguma bus kalėjimo kamščiai, o kiti užsieny gyvens, todėl neverta mokėti vaikų pinigų ir investuot į pasiturinčius arba į degradus, nei vieni nei kiti nieko nedirbs, gyvens iš pašalpų.

Anonimas

Anonimas portretas
Zombiai gyvens teritorijoje uztvertoje spygliuota viela po auksta itampa. Bus naudojami kaip mesos atsargos ir organu resursas. Tai bus auksciausias kapitalizmo issivystymo lygis. Mes jau netoli to

na

na portretas
taip jaunimas dabartiniai 30 meciai kurie tipo kaupia pencijas visuokiuose fonduose tikrai liks ant ledo.prisiminkit invecticinius cekius ar banku 200procentupelna,viskas zlugo ir dabar su fondais jaunimui bus galas kai sulauks pencijinio amziaus nes tada pencija gausit tik sulauke 80metu,jeigu sulauksit.

1960 - 3 mlrd

1960 - 3 mlrd portretas
2020 -8 mlrd. Žmogos veisiasi kaip triušiai . Jeigu nestabdyt - dabartinis jaunimas pensijai gaus nualintą, nuėstą ir nušktą žemę. Jokios pensijos nepadės kai ėsti nebus ką.

mokslas

mokslas portretas
praktikos nesiteikia tik zinias,kurios ne visur reikalingos .

====> ai

====> ai portretas
Reikejo pasirinkti kitoki nei pasalpinio gyvenima ir nereiketu skursti. Butumei mokinesis mokykloje, o ne nosi krapstes, dabar galetumei Baleru salose ziemoti. Bet proletariatas ir liks proletariatu.

ai

ai portretas
jei balsuos uz konservas tai skurdas garantuotas

retorinis klausimas

retorinis klausimas portretas
Kaip ilgai gyvena ožių ganomos avinų bandos?

lietuvos jaunimas senatveje negyvens skurde

lietuvos jaunimas senatveje negyvens skurde portretas
jie paprasciausiai nedagyvens iki senatves , nugais nuo skurdo , narkotiku , ir iskrypeliskos ,,,meiles,,,o zinant su kokiu greiciu vezami banderos, bulbasai , arabai , negrai , ir kitas siukslynas jie bus sunaikinti ir visikai isnyks.

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
Jei Lietuva ir toliau valdys kumpanosiai-rudaakiai "arabai", lietuviu paprasciausiai nebeliks.

Planas

Planas portretas
Jie eis I pensija 90 m. Jei numirs anksciau , ju nesumoketi mokesciai sodrai tures padengt paveldetojai

Prognoze

Prognoze portretas
Jeigu užteks metalu žemėje robotai viska nudirbs

Galerijos

Daugiau straipsnių