Nuo algos iki algos gyvena pusė lietuvių: viskas ne dėl pinigų stygiaus?

Grįžti į straipsnį

pirk

pirk portretas
arba mirk

to Jūratė

to Jūratė portretas
Kiekvienas randa darbą pagal save, savo protą, išsilavinimą, gabumus. Jei nenorėjote mokytis, kelti kvalifikaciją, jei neturite darbo patyrimo, nemokate kalbų, nemokate save pateikti darbdaviui, tai menką ir atlyginimą gaunate. Kam jums pinigai, jei neturite proto? Kur tuos pinigus dėsite? Kiekvienas gauna pagal savo protą. Nemanau, kad žmogus protingas, jei dabar neranda Lietuvoje darbo už 1000, o dirba už 400. Šiaip jau net nepažįstu dirbančių už 400 eur per mėn, tai internetiniai skiedalai. Mano mama dabar išėjo į pensiją, bet dar dirba ir uždirba 800 per menesį į rankas - viso labo nuveža rytais keturis vaikus į darželį ir po to keturis į mokyklą.

rokas

rokas portretas
Nžn kam tuos pinigus taupyti???? Aš juos leidžiu ir leisiu. Bankams ir valdžiai reikia, kad žmonės kuo daugiau sukauptų bankuose ir būtų galima juos apiplėšti a ne?. Jei laikysime čiužiniuose vis vien apilėš- padarys per naktį pinigų nuvertėjimą ir ryt už savo sutaupytus 10 000 gausime 1000. Papūskit man į uodegą su savo patarimais. Noriu gyventi kol esu jaunas, sveikas, kol turiu norų ir galimybių. Nieko neskaičiuoju, neanalizuoju ir netaupau. Turiu pinigų ir noro- perku. Nėra pinigų- neperku. Dirbu tam, kad pinigus leisti, o ne tam, kad sukišti į banką ir ponai bankininkai naudotųsi mano pinigais ir miljardus sau darytųsi.

to Europa

to Europa portretas
Tavo atlyginimas gal ir pakilo anglijoje 5 kartus, bet jei ten nuomuotm butą, pirktum maškę, mokėtum visus privalomus mokesčius ir draudimus, leistum vaiką į mokyklą ir darelį, pirktum rūbus, eitum į koncertą, kiną, pirktum knygas ir t.t., tai nesudurtum galų su galais. O dabar nuvažiuoja 10 lietuviškų budulių , išsinuomuoja vieną butą, ėda tik atsivežtus lašinius ir bulves, nieko neperka, niekur neina, tai jiems ir atrodo tas atlyginimas 5 k didesnis. Iš tiesų jis yra 5 kartus mažesnis. Na kas gi į gerai apmokamą darbą ims debilą emigrantą iš lietuvos? Už gerą atlyginimą ir savi eina dirbti. O už ubagišką tik lietuviai.

Jūratė

Jūratė  portretas
Ką galima sutaupyti iš 400 eurų. Prašau pamokykite kaip sutaupyti. Gudručiai gaunantys po 2000 tai bepigu ir sutaupyti.

Tiesiog absurdas

Tiesiog absurdas portretas
Tegu paaiškina sitas auskarais ekspertas kaip elgtis su pinigais tiems kas uždirba kelis simtus, arba pensininkams kai puse pensijos atiduoda buto mokesčiams kita puses pensijos vaistams lieka. Cia ne zmones o musu sita vagiu valdzia kalta kurie vagia viska kai prie lovio prisliauzia.

Europa

Europa portretas
Rašo kažkokias nesąmones.kaip anksčiau,tu uždirbi mažai nes neturi kvalifikacijos.tai kodėl atsidūręs Anglijoj mano atlyginimas pakilo 5 kartus.....???? gal jau staigiai mano kvalifikaciją pakilo.....??? Taip ir apie Lietuvos atlyginimus....ne alyginimuose esmė ,o tai kad Lietuvos valdžia savo piliečius dideliais mokesčiais paverčia VERGAIS.Lietuvoj giriasi didelių minimumo 920 po mokesčiu lieka tik 700.tuo tarpu Estijoj nuo 840 po mokesčiu lieka 760,o Anglijoj nuo minimumo 900 išvis mokesčiu nėra.....o aiškina kad su pinigais nemokam

Zose

Zose portretas
Pasaku pasaka! Durnynas. Kaip taupyt?cia ziuri kad skolintis nereiketu. Dirbi ari gauni minimuma. Kokie taupymai? Vat protinguoliai pabandykit taupyt gaudami 730€.Valdantieji kurie nustate toki minimalu isgyvenima tegu patys sededami ir bezdedami tokius atlyginimus gauna!Bogaty dzyvitsa cem bedny zyvitsa!A ne?

Рллрп геол

Рллрп геол portretas
Gaunu 1000€, 500€ būtinos išlaidos - buto mokesčiai 300€, maistas 150€, kuras 50€...oi,... jau tualetinio, skalbiklio, higienos prekių nebepirksiu, vaiką į mokyklą be priemonių leisiu.... Bet 300€ atidėti ale atostogoms, kavinėms, teatrui ir pan. Nu ir 200€ investuoju, t.y. duodu bankams naudotis. Oi, gi dar norėjau pasitaupyti kitai mašinai, ta jau 25 metų, Gedvilas gatvėje tuoj atims....

SEIMŪNAI , ne tik atlyginimus pasikėlė ,bet ir v a g i a, o

SEIMŪNAI , ne tik atlyginimus pasikėlė ,bet ir v a g i a, o portretas
kur dar socdemų valstybininkų KLANAS su pilkuoju k a r d i n o l u , kurie yra nesąžiningų konservatliberalų CHUNTOS kairioji ranka, kurie irgi savo " dividentus" pasiima iš valstybė LOVIO.--- Akivaizdžiai matome , jog valdančiųjų CHUNTA su savo chebros aplinkiniais iš valstybės lovio n u g r i e b i a visą " grietinę"-Lietuvos gyventojams lieka tik pasukos , iš kurių , prezidentas NAUSĖDA " kuria" p a ž a d ė t ą -- gyvenimo GEROVĘ, tad nėra ko nustebti --jog SKURDE Lietuvoje gyvena 25 % gyventojų.

V.

V.  portretas
Atlyginimo dabar užtenka, tik mokesčiams užmokėti ir maistui. Apie kokia kaupimą ir sau leidimą kalbat. Pažiūrėkit darbo skelbimus ar labai daug ten moka? Jau kaip ubagai gyvenam.

Vytas

Vytas portretas
Daugiau haholams milijonines paromos siuskit vistugalvos geriau gyvensim

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul šita kalė pamoko seimo parazitus kaip taupyt, vargšai seimūnai nebepragyvena, pasikėlė atlyginimus dvigubai

Anonimas

Anonimas portretas
>>>> senis tu ESI DEBILAS ! gal dirbti po 25 vl. i para ? turi buti valadinis DIDESNIS !!!

melagi tu

melagi tu portretas
Kuo daugiau sąskaitų, tuo daugiau iš tavęs pavagia bankai.

Popieriniai pinigai -

Popieriniai pinigai - portretas
- tai spausdinta laisvė

Patarimas

Patarimas portretas
Siulyciau mazai uzdirbantiems pradeti daugiau valand dirbti. Ne 8 per diena, o visas 12. Ir ne 5 dienas per savaite, o 6. Ir kai pazvelgsite i atlyginima, is karto uzsinores noras toliau taip arti pamirsus visa nuovargi. Va taip va.

Senis

Senis portretas
Jei atsidarytum ne 8 o 16 sąskaitų, netik sutaupytum, bet sąskaitos automatiškai pradėtų generuoti pelnus.

kažkoks

kažkoks portretas
:"briedas:, t. y. nesąmonė. Pradėjau daugiau sutaupyti, kai atsisakiau ar nutraukiau SEB siūlomus taip vadinamus "produktus".

Koloradų naikintojas

Koloradų naikintojas portretas
Kiekvienas uždirba tiek, kiek yra vertas. Jei savęs nevertinat nėr ko bliauti tada ir komentaruose.

Jūratė

Jūratė  portretas
Pasakų nederėtų sekti kurie uždirba iki 1000 į rankas,o jūs sutaupykite kai uždirbate 400 ir pasirodys taupymo planas. Kiekvienas moka mokyti kai jo alga gera.

Aha

Aha  portretas
Investuojat ny dangoraižius statot tik ten jusu neileidzia be dudelio mokescio

Died

Died portretas
Žiūrit žinias? Rūpužes pernai nepraneše kad Lietuvos bvp augo berods virš 10%

Pakrante

Pakrante  portretas
Jo,dabar ateis kolhozniku mafija !

Proletariatui

Proletariatui portretas
Toks jau darbo klases ir valstieciu gyvenimas. Geresni atlyginimai tiems, kas mokyklose mokino, o ne nosis krapste. Taip kad paciu kalte.

iksperdas

iksperdas portretas
Daugiau mokesciu, akcizu ir pan., tad tokiu bus 90%.

Anonimas

Anonimas portretas
rašytojui reikia duot minimuma ir lai pabando sutaupyt ir gyvent oriai ,greit pradėtu galvot galva nes užpakalys neturėtu kuo kakot.

jo

jo portretas
ir toliau balsuokit uz konservu mafija...

.

. portretas
tarybiniais laikais mamyte gaudavo90 rub. uz 1,5 etato, tetis 110 rub. uz darba statybos imonej. isaugom su broliu sveikais , tiesa ne visad madingais. ir jei dabar neissiverti- tai gal keisk seimininike? o seimininke gal susiras nesavanaudiska turtuoli?

IR TAI PO 33 METŲ "NEPRIKLAUSOMYBĖS?!!!

IR TAI PO 33 METŲ "NEPRIKLAUSOMYBĖS?!!! portretas
Tuomet kyla klausimas nax...i mums tokia "nepriklausomybė", ES ir NATO? Juo labiau kad dar turime baisiausia - stovime ant karo slenksčio...

LT

LT portretas
Senai neteko tokių nesąmonių skaityt

Aha.

Aha. portretas
Viskas del pertekliaus!

Galerijos

Daugiau straipsnių