M. Danielė siūlys nustatyti baudas už neteisėtą elektroninių cigarečių pardavimą

Grįžti į straipsnį

Uz bet ka

Uz bet ka portretas
neteiseta - jau yra sankcijos. Ir dvigubu ar trigubu "kuryba" - niekaip nepadidins efekto! Tiek jau prikepta atskiru "istatymu kastoms",kad darosi neveiksmingi istatymai zmogui!

y

y portretas
Kada tie istatymu leidejai nustos siulyti bausmes ? kodel nera nei vieno siulimo skyrti pinigini paskatinima pvz. uz tai ka zmogus galetu daryti neteisetai ,bet to nedaro .(juokauju) dar negirdejau , kad butu pasiulitas ar priimtas koks nors istatymas nesusijas su baudimu . Ar koks nors , kad zmonems butu geriau , patogiau gyventi , toks istatymas , kad gintu zmogu nuo pareigunu savivales ar verslo rykliu primestu dideliu ikainiu , kainu , kad zmogus galetu jaustis saugus savo valstybeje . Visi istatimai tik bausti , neleisti , apmokestinti , nesumokejus bausti .

neteisėti?

neteisėti? portretas
Čia tie kurie nepriklauso jūsų narkokarteliui?

Kad

Kad portretas
Pirma priveze ir pardavinejo ,daug kas ir mete paprastas cigaretes pradejo elektronines ir iprato ,dabar arba visai mest ar vel pradet rukyt kontrabanda ,elektronines rukan i men apie 80 atseina ir kontrabanda panasiai tik elekrronine patogiau ir kancaru maziau .o del gamtos tersimo duomenu nezinau .

Fata Briedė

Fata Briedė portretas
Narkotikai turi būti parduodami sistematizuotai ir tvarkingai, iš mūsų patikrintų dilerių. Įteigti stacionarius narkokioskus prie mokyklų ir pasirūpinti kad vaikams būtų pateikta visa skalė produktų.

OT ČIA TAI "PROTO BOKŠTAS"!

OT ČIA TAI "PROTO BOKŠTAS"! portretas
Pirmiausiai - nereikėjo tiems iškrypėliams ir Tautos naikintojams iki to nenusiristi. Padarėte viską, kad ant kiekvieno kampo gali nusipirkti narkotikų. Mokyklos jau yra atskiri plotai kur laisvai parūkai, pauostai...Armonaite, "AČIŪ". Tu savo pasiekei...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na kodėl ši narkomanė nesiūlo didinti baudų už narkotikų pardavimą , o ypač nepilnamečiams, matomai bijo kad gali ir jei neparduoti?.

Galerijos

Daugiau straipsnių