Maisto kainos pasiekė rekordą, ir tai dar ne viskas

Grįžti į straipsnį

Rima

Rima portretas
Vieną straipsnį skaitau kur aiškina kodėl lietuviškas maistas Lietuvoje brangesnis negu užsienyje. Skaitau šitą, kur rašo, kad Lietuvoje kainos vis dar mažesnės negu EU :-D žodžiu ką nori tą rašo, o parduotuvėje kainos aiskiai parašytos , kur buvo 40cnt dabar 1eur.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai nieko tokio :) Vokietijoje maistas pigiau, darbas apmokamas geriau :) Pilna darbų Palikime šią šalį ir jos godžius verslininkus

Sūduvis

Sūduvis portretas
Čia juk LIETUVA, čia kainos privalo būti didenės negu Vokietijoje, Suomijoje ar Olandijoje nes čia kam privalu kontroliuoti sėdi užsilipinę akis ir ausis atkatais ir nemato tų milžiniškų prekybininkų pelnų, o mūsų prekybininkams labai tinka dviejų žydelių pokalbis ,,ui Joške tau gehai tu turi khautuvę, ui Moške man ta khautuvė tikras nostolis, ui Joške tai mkam tu ją laikai, ui Moške tai iš ko aš gyvensiu,,.

:)))

:))) portretas
labai tu nukvakes beretyke kam idomus... sovietu liekana

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Tik Nezabitauskas ir Jonas samprotauja logiškai ir suprantamai. Visi kiti - tik klavišų baksnotojai, nemokantys net lietuviškų raidžių surasti savo išmaniajame. Yra čia ir kremlinių, dirbančių už rubliukus. Tad likusi Kauno dienoje visiškai atvira senoji komentavimo tvarka, kai kiekvienas, net ir beraštis gali baksnoti klavišiukus ir keikti valdžią, - man tikrai neįdomūs.

to> Daktaras

to> Daktaras portretas
tu ne daktaras tu beraštis.

:)))

:))) portretas
aisku ne viskas kol konservastai valdzioj...

H

H portretas
Daktare tai valgyk dilgėles , pienes , žole . griaužk trintukus ir t.t .

Daktaras

Daktaras portretas
Nekniskite smegenu proto skurdziai - Lietuvoje turi valgyti visi - tiek pensininkai ,tiek dirbantys. Verkia tik tinginiai ,vatnykai, kumunistu palikuonys. Dirbti reikia ,o ne laukti kolei valdzia doooos! O kad brangu ,tai gerai maziau pus rys - bus lieknesni ,sveikiasni. Dabar kas antras nutukes Marijos zemeje.

Jonas

Jonas portretas
Senai baigėsi Lietuvoje laikai , kai žmonės mirė iš bado. Kada Sovietų imperijoje iš bado milijonais mirė ukrainiečiai , kazachai ,totoriai ir kiti darbštūs žmonės iš kurių Stalino industrializacijai buvo atimta paskutinis kąsnis iš burnos , Lietuvoje prievarta valdininkams buvo pardavinėjamos ūkininkų užaugintos žąsys. Žmonės buvo apsirengę ne tepaluotomis fufaikomis , o gražiais ir švariais rūbais rūbais. Tad ir dabar situacija bloga tik tiems , kurie gyvena žemiau skurdo ribos - t,y.daugiau nei pusę savo pajamų paverčia alkoholiu ir cigaretėmis. Blogiausia kad jie įkaitais laiko savo šeimas.

To Oho

To Oho portretas
Lenkijoje ne demokratija? Lietuva ne 1-2 antra pagal infliacija ES? Tad tyleti tamstai belieka.

OHO OHO

OHO OHO portretas
KIEK NEAPYKANTOS LIETUVAI.BŪTŲ GERAI,KAD SUSKAIČIUOTUMĖTE IR KIEK GAUNATE DAUGIAU,KAI KAINOS AUGA,O KAD KARAS--PAMIRŠTAT,TIESA,JUMS NERŪPI,,NE ANT JŪSŲ BOMBOS KRENTA.. PAŽIŪRĖKIT,KIEK VYRIAUSYBĖ IŠTRAUKĖ IŠ ŠEŠĖLIO,KIEK SULAIKYTA KONTRABANDOS,KIEK PRISTEIGTA DAR VISOKIŲ LENGVATŲ,TIK GAILA,KAD TOKIE TINGINIAI NESUPRANTA.VYKIT PAS LUKAŠENKĄ IR TEN PROTESTUOKIT IR KEIKT VALDŽIĄ,,TADA SUPRASIT MŪSŲ DEMOKRATIJOS PRIVALUMUS,

taigi

taigi portretas
Kainomis gali skustis tik vatnYkai, viskas tėvynei Ukropijai, juk neleisime savo šeimininkui prarasti turtus.

R

R portretas
Niekur tokio absurdo nėra. Neseniai grįžau iš Vengrijos ir Lenkijos. Ten maisto kainos normalios ir nesukeltos kaip bananų respublikoje.. Vengrijoje litras benzo 1,20, o Lenkijoje-1,50. Pas mus tuo metu buvo 2 eurai už litrą. Panašiai kaip Austrijoje...Kantrūs mužikai...

pritariu

pritariu portretas
Vsio sala ukrainė :)

Tiesiog

Tiesiog portretas
Nereikia remti Ukrainos ir tų, kurie prisistato ukrainiečiams. Jokios paramos. Kiekvieno asmens išlikimas yra jo asmeninis reikalas. Tik 400 000 Eurų ES atsiuntė į Lietuvą naujai įvažiavusiems iš Ukrainos išlaikyti ir remti. Įvažiavo jų 64 000 asmenų. Skaičiuojam. Vienam asmeniui,bei jis sveikas - o iš jų sveikų ir darbingų tik vienetai, vaikai jų idiotai - metams paramos 4000 eurų yra tik skurstančiųjų gyvybės palaikymas. Tai tos paramos tėra 10 asmenų. Ir viskas. Kitiems - atia.

Pasiziurekite kas dedasi rytais

Pasiziurekite kas dedasi rytais portretas
prekybos centruose kur nukainotas maistas vyksta vos ne grumtynes kas pastvers daugiau,ir pirmiasnis bus.Valdzia miega,atsibus tik pries rinkimus.Ir eilini karta eis balsuoti tikintys ju sekamom pasakom.Atsibuskite ,30 metu sekamos pasakos kur tas LIETUVOS KLESTEJIMAS? Lesos sukistos i valdovu rumu kica,auksinius saukstus,auksini tualeta ir dar daug kitu panasiu projektu ir instaliaciju.

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas bus kai nacistinio rezimo isperos bus ISKARTI

.

. portretas
O dar stebites,kad auku dezutes vagia,kai kurie neturi ko valgyt jau.

manau

manau portretas
Nieko tokio, bus to maisto, elektros, dujų, dabar ne tie rūpesčiai, reikia Vanagą ar SEL apspjaudyti ir dar Naisių festivalį su purvais sumaišyti :)

juk tai "geroves valstybe"

juk tai "geroves valstybe" portretas
Bananu respublika.Kainos kosmosas,algos pasalpos dydzio.sedek nevalges mokek mokescius.pensininku tokia dalia.Ar kam is valdzios tai rupi? aisku ne .

Nezabitauskui

Nezabitauskui portretas
taigi seimas papildė lietuvišką raidyną pase. Jei pase - tai kur noriu ten taip rašau.. Laikas išmokti naujas raides.

NeZajobitauskai .. kisk y subine du pirstus ir pyrsciok

NeZajobitauskai .. kisk y subine du pirstus ir pyrsciok portretas
tautine giesme ..tarp savo intelektualu ,piderMopsu

H

H portretas
Kai bobinčius tik kudakuoja ..... Bet veikl;os piliečių naudai jokios Kitaip ir būti negali . KLAUSYMAS - Kam tokios mums reikalingos . Štiš į vištide . Nesakyčiau taip apie tikras MOTERIS

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Kas čia toks rašo pusiau kirilica "xoxo..."? Kaip skaityti - ikso ikso? Įlenda toks mažaraštis, ir gadina mūsų intelektualią diskusiją!

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Bet, broliai, per daug neverkim, juk sumokėti pinigai niekur nedingsta. Paprasčiausiai, iš mūsų mažų kišenių jie nukeliauja į kažkieno dideles kišenes. Turbūt skaitėt, kad po kiekvienos krizės milijardierių skaičius smarkiai padidėja? Tie tik varto nekaltai akutes ir aiškina - tai kainos, tos nedorėlės, pačios kyla, o jie (valdžia, verslas) čia niekuo dėti! Kainos yra gamtos stichija, kaip koks cunamis, o Lietuvos padėties negalima lyginti su Lenkija ar Švedija, nes gyvename geografiškai blogiausioje vietoje..

jums xoxolu banderu selpimas ,islaikymas, ginklu pirkimas ,

jums  xoxolu banderu selpimas ,islaikymas, ginklu pirkimas , portretas
milijardu skolinimas ir kisimas y kara ukrainoj , dar ne tokiu kainu pasiutpolkiu rekordus pasieks lietuvoje ...xoxolu banderos su jankiai -nues ausis lietuviams ir ju vaikams... arba visi iki vieno begsit kur akys mato , liks tik konservatlibersosiniai variugos aferiugos ,ir LGBTQ jankiu siknakrusiu elitas

Blinda

Blinda portretas
Kada atsistatydins Lietuvos grioveju klika?

KYLA VALDŽIOS GOBŠUMAS

KYLA VALDŽIOS GOBŠUMAS portretas
IŠ, KUR PAIMTI PINIGU. TIK IŠ DURNOS LIAUDIES,KAI BIUDZETAS SUSITRAUKE.

dėl ko kyla kainos

dėl ko kyla kainos portretas
ar todėl kad Islandijoje ugnikalnis išsiveržė ar kad Vokietijoje Reinas išdžiūvo, o gal dėl visko kalti Antarktidos pingvinai?

Anonimas

Anonimas portretas
As manau kad jokios kainos baudziauninko neisvers is sofukes. Kaip VISADA Lietuva gilioj subinej, bet pagal kainas toli priekyje. Stebuklas baudziauninkams tai tinkas: Svarbu kad nors kuo priekyje cha cha cha .....Kai baudziauninkas atkises nuoga subine ponui padulkinti tai jis irgi priekyje ....ocha cha cha Slyksti ta Lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
O kas dar rekordo nepasiekė sieks ir ilgai sieks,Aferistų, sukčių, debilų vyriausybė su savo klapčiukais niekada nesiskundžia gyvenimu. Gurmaniškas valarienes ruošia.

Anonimas

Anonimas portretas
Prieš kovidą lenkijoje apsipirkdavome už 600€, dabar reikia jau 1000€. Identišką apsipirkimą padaryti Lietuvoje - 2200€. Ačiū broliams Lenkijams už galimybę išgyventi.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Kainos yra pavojingas gamtos reiškinys, ir žmogus čia niekuo dėtas. Prekybininkai nenorėtų kainų kilimo, bet jos ima ir lyg tyčia pačios kyla. Joms nepaaiškinsi, kad blogai daro, ir nepaprašysi, kad sumažėtų. Gal, kaip senovės žmonės dievams, ką nors joms turėtume paaukoti? Pavyzdžiui - vyriausybę, o gal dar ir seimą priedo?

B b dėjau ,perkuos Lenkijoje

B  b dėjau ,perkuos Lenkijoje portretas
Ir nesuku galvos

Jo

Jo portretas
Išmaudė su matieka ir "moksliniais" paskaičiavimais.

Apsiperkantis Lenkijoje

Apsiperkantis Lenkijoje portretas
Kokius vėjus čia skelbia tipo "ekonomistai"? Susiraskite internete Vokietijos, Prancūzijos ir t.t. prekybos tinklų parduotuvių laikraštukus ir pamatysite kainas ten - pieno produktai, daržovės pigesni, mėsa - panašiai kaip pas mus. O kiek kartų jų didesnis atlyginimas? Blyn, gyvename pseudo gerovės valstybėje.

labai gerai tegul auga

labai gerai tegul auga portretas
prisižiūrėjau amerikanskų filmų apie apokalipse ar apie opokalipse, žinau kaip išdarinitė žmogiena, o kadangi mūsų teritorijoj mėgstama kiauliena kuri genetiškai nesiskiria nuo žmogienos tai nematau problemų

aciu

aciu portretas
covid EUR ir USD spausdintuvui...apsikakokit jus kapitalistai,,,pats laikas Jums kada nors gyvenime pajusti krize, kiek galite tuos USD ir EUR spausdinti...nusibodo, santaupos nebereikalingos, apsimoka tik paskolas imti,,,kazkokia pieva ne ekonomika cia vyksta...

Pilypas

Pilypas portretas
Maisto kainos pagal energetikos kainas visiškas 0.Badu ne numirsi bet sumokėjęs už šildymą elektra vandenį nuotekas siuksliu išvežimą tai karbonadu daug kas nevalgys tačiau yra alternatyva kruopos gal makaronai aišku be sviesto taip kad su maisto kainom galit negazdint o užmiršau pasakyti apie bulves taip kad viskas gerai svarbu žiemą ne sušalti

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Viską pati valdžia naikina,o paskui kaltina žmones!Žinoma,kam remti ir skatinti žemdirbius ir ūkininkus,kad būtų kuo daugiau vietinės produkcijos,jeigu svarbiau yra prisišaukti užsienio kompiuterių kompanijas,kurios ir savo darbuotojus iš karto atsiveš,kad lietuvių samdyti nereikėtų,tereikia jiems duoti plotą.Tuo tarpu Lietuviams špygą panosėje pakiša ir pareiškia,kad žmonės per gerai gyvena ir per daug reikalauja.

GANA JAU GANA. PAGYVENOTE RAMIAI

GANA JAU GANA. PAGYVENOTE RAMIAI portretas
DABAR GYVENSITE NERAMIAI. GANA JAU GANA. DARYSITE, KAIP LIEPSIME.

litas

litas portretas
Kai turėjom litą, tai jautei, kad rankoj turi vertingą pinigą. Kai įvedė tą su pis tą eurą, tai jauti, kad rankoj kažkoks bevertis popiergalis.

Anonimas

Anonimas portretas
Rėžimas baudžia Putina, bet mūsų sąskaita..

fas fas

fas fas portretas
galit kelti dar kokia 10 kartu, nes prie prekybos centru pilna masinu, vezimais viska velka is ten

IR VĖL TAS PATS

IR VĖL TAS PATS portretas
Viskas čia normaliai,taip ir turi būti.Ekonomistai jau kelis metus sako,kad atlyginimai auga,ir visiems čia bus gerai.Nereikia imti į galva,o imti žemiau.

:)

:) portretas
Man rodos jūs dar ne tiek aikčiosite dėl didėjančių kainų, kai prie kosminių elektros kainų dar ir žiemą gausite kosmines sąskaitas už šildymą. :))) Ruoškitės, valdžia visus (ne savus aišku) ruošiasi tiesiogine to žodžio prasme išbuožinti. :)

RUDENI, ZIEMA BUS DAR BRANGIAU. DEKOKIT VALDŽIAI.

RUDENI, ZIEMA BUS DAR BRANGIAU. DEKOKIT VALDŽIAI.  portretas
SU KLIMATO KAITA, KARU UKRAINOJE. IR SUSIPYKIMAS SU RUSIJA, BALTARUSIJA.

va tep

va tep portretas
Toks anekdotas sklandė. Lietuvoje buvo prasti metai, todėl užderėjo blogas derlius, dėl to brango duona. Kitąmet Lietuvoje buvo puikūs metai ir užderėjo gausus derlius. Bet duona vis tiek brango. Paklausus, kodėl brangsta, atsakė, kad kažkur Afrikoje buvo prasti metai ir užderėjo prastas derlius.

Ne būkim mulkinami

Ne būkim mulkinami portretas
Valdžia, siekdama nusukti visuomenės dėmesį nuo ekonominių problemų, užkūrė isteriją dėl čiuožėju - vanokim tautos priešus, o mus skurdina ir tyčiosis toliau.

gobšumo skalėje

gobšumo skalėje portretas
litofcų viarslinykai pirmauja pasaulyje

anta

anta portretas
euras tuoj rubli dasivys

Ltdš

Ltdš portretas
Reikia,kad ir atlyginimai 81,8% priartėtų prie ES, tada galima suprast…Bet dabar…

Visi, Visi

Visi, Visi portretas
Maisto pirkti į Lenkiją

Skurdzius

Skurdzius portretas
Tuoj reiks vogt maista

...

... portretas
branginkit stipriau negailėkit žmoniu .ateina skurdas gal badas

Galerijos

Daugiau straipsnių