E. Muskas nuėjo per toli? Pasaulis ragina boikotuoti „Teslą“ – ar įmanoma Lietuvoje?

Grįžti į straipsnį

Thv

Thv portretas
Paskaitai ta slikscia musu pavadinimu SPAUDA ir pykina

Mauras

Mauras portretas
Geriau parašykit apie neramumus Paryžiuje, Miunchene, Leipcige. Tylim? Ar bosas neleidžia informuot? į vienus vartus tik mušam...

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
Autorius - dar vienas Lt kvailys, dauguma siu patriotu pabuve viena nakti apkasuose apsikakuotu... sofos patriotai

Zurnalistas idiotas

Zurnalistas idiotas portretas
Paskaiciau straipsniuka kuria parase neveksla dirbantis uz 500 euru Lietuvoje ir is pavydo kad Elon Musk padare del Ukrainos daugiau negu tas suknistas zurnaliuga. 1 saules baterijos, parama, star link internetas. O ka tu zurnaliste padarei del Ukrainos. Elonas savo twiterike pasiule sprendima ir tikrai kad ivest taika Ukrainoje net kokiu budu. O tas Budulis zurnalistas apsyka bet ka kas pasiulo kokius variantus kaip ir tie Buduliai kurie gauna pinigus is Amerikos prezidenturos kad karas testusi ir jiems tai gerai nes tai biznis.

cha cha

cha cha  portretas
vaje, putinopadlaižąiai sukruto ginti muskius

gal

gal portretas
Pasaulis, tai UsA vasalai ir kolonijos?

MacLeod

MacLeod portretas
Kas tas "pasaulis"? Gal keli tokie "obozrevateliai" kaip Laurinavičius ir keli propagandiniai leidiniai. Geriau reikėtų boikotuoti tokius rašeivas ir juos apmokančius laikraščius, kurie tik ir sugeba nurodinėt kaip kam leist asmeninius pinigus. Gal Kauno Diena galėtu skirt kelių milijonų paramą iš savininkų kišenės? Kodėl gi ne?

Svarbiausia

Svarbiausia  portretas
patis sau i sina isukom sankcijas ir dar reikalauja kad toliau kištume viska ukrams? Biški proto reik turėt. Ar mes turim save žudyt kartu su jais?Teisingas tas muskas kad rėžia ta ka galvoja

Visai ne į temą

Visai ne į temą portretas
Muskas kitaip pasisakė. Ir kas čia per reketas besitęsiantis 8 mėnesius? Ką, nėra nelaimių ir griuvėsių kitose vietose? Graikijoje visa Antikinė architektūra išgrobstyta. Ir ką? Metų šimtas po šimto bėga ir niekas neatsako, neaukšta ur neteketuoja visame pasaulyje barščius taikydami ir bliaudami kas kur ką kada prie prievartavo ar dar ką darė. Ir Ukraina savo griuvėsiuose dabar liks apie porą tūkstančių metų ir ten ant kiekvienos statybinės atliekos sėdėti ir bliauna kaip nukentėjo ur duokit jiem viską dykai. Nu atsibodo visiem. Sunkmetis. Niekas nesirūpina kažkokiais gūdžiais veltėdžiais, kurie patys vieni kitus lupa, patys į savo atominę jėgainę Zaporižėj dronus leido ir mėgino visą atominę susprogdinti patys ukrainiečiai. Kiek žmones mulkinti? Niekas nieko nebeduoda. Eikit dirbti, atgal į savo chutarus ir pakaks reketuoti kitų šalių žmones. Derybas jiems siūlė dar vasario mėnesį. Panoro muštis ir patys griauti vieni kitų namus. Nes tai yra biznis . Vienas iš pelningiausių biznių.

išvada

išvada portretas
Dar viena išvada - DEMOKRATIJA , tai kada politikai daro tiesioginę įtaką verslui ir reikalauja kai kuriems prasiskolinusiems subjektams teikti paslaugas kainuojančias milijonines sumas už dyką.

išvada

išvada portretas
Litvinai nebepirks teslų, pirks broliškus- slaviškus ukrainiečių ZAZ.

idomu

idomu portretas
Kodėl verslas turėtų neatlygintinai finansuoti ukropų režimą? Ten dar vis komunizmas- salo za daram?

Praleido proga patyleti

Praleido proga patyleti portretas
Kad ir koks bebutu jis gabus, bet visko pasaulyje neaprepsi. Manau kad jis net nezino apie egzistuojanti JT saliu nariu susitarima del valstybiu sienu besalygini pripazinima

Asilai

Asilai portretas
čia jums Musko lūpom kalba sveikas protas. Bet ką asilams protas..Jie asilai. Jie tik tempia tą ką užkrauna jų nešvarus šeimininkas turintis savo tikslus. Bjauru skaityt tą aiškiai besistengiančią sukrušt visiems smegeunes propagandinę beleberdą. Kas ne su amerikonu žydais ir ju šunimis kurstančiais karą tas priešas ir kremlinas!?

Dzyzus

Dzyzus portretas
Rašo batkos kariuomene silpna

o

o portretas
kas yra EM akumas ? tai uzdelsto veikymo boba kuria nuotoliniu budu galima betkada betkur susprogdint kai su VD varikliu to nepadarysi jei papildomai ko neidesi ar aisku kam tas EM ?o kai visa energetika samoningai pabrango tai ir matome kokie cinikai propoguoja sia /gerove/ pamirsdami ka vakar kalbejo nes tai uz programuoti klonai ne daugiau ka matome is visu ju veiksmu dangstomu sno pso nato su visa globalistu ironija ju paciu velniskam formate ???===

Uk

Uk  portretas
Seip smalsu ką gavo mainais į tolesnį karo rėmimą...tikrai ne už pasiuntima ant 3 raidžių

Logiškai mąstau

Logiškai mąstau  portretas
Tai pagalvokim logiškai. Muskas finansavo iš savo firmos kišenės visas šias technologijas Ukrainai, tada nusprendė pareikšti savo nuomonę apie karo situaciją,(sutinku jo nuomonė buvo kontracersiška), bet tada ukrainos atstovas iš urmo, pasiuntė Muska naxui. Tai aš Musko vietoje lygiai taip pat būčiau pasielgęs, juk Muskas neliepe sutikti su jo idėja, tik pasiūlė, bet aišku visi iš kart jį naxui, tai tada aš lygiai taip pat jo vietoje sakyčiau naxui jums, nepagarba = nepagarbai, kam turiu leisti savo pinigus kuriuos galbūt geriau panaudočiau kelionėms į marsa ir t.t, kai tave įžeidinėja Ukrainą atstojvaujantis žmonės ir nesuvokia savo vietos, o dabar kai atšaukia tiekimą visi pyksta ir Muskas liko kalčiausias, žodžiu komedija.

Trolis

Trolis portretas
Muskas masto su galva o visi kiti kurie loja su uzpakaliu nes savo likuses smegeneles istirpde su skiepais...

Artūras

Artūras portretas
Visus kacapus i menulis! Slava Ukrain !

Šūdžiau "kęstai",

Šūdžiau "kęstai", portretas
eik nx paskui choziaino laivą,troli.

Kęstas

Kęstas portretas
Muskas gali užpykti ir tikrai nustoti ši nemokamą Zelenskio kariaunos aptarnavimą. Kodėl Lietuvoje skamba tokie ir dar blogesni pasiūlymai? Mažos varlės mažoje baloje privilegija. Mūsų niekas negirdi, tik mes patys. Galime nešti nesąmones ir tuo didžiuotis. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

skiep

skiep portretas
man tas Laurinavicius panasus i KGB provokatoriu. Neaiskus tipas,prisistatantis kazkokiu ekspertu.

ukropų versija kad šitas išpisgalvis gavo babkių

ukropų versija kad šitas išpisgalvis gavo babkių portretas
nuo ruskių, šiaip pasiklausiau jo bazara niekini, patys pagalvokit, tiek šalių tiek galimybių, o šitas barsukas manau cžv ar dar kokių tarnybų sukurtas aiškina konkrečiai apie tam tikrų šalių santykius

AK

AK portretas
Jis gali siūlyti kaip jam gaunasi, tai jo teisė, net jei klysta. Buvo peržengtos padorumo ir minimalios pagarbos ribos, jis įtrauktas į liūdnos šlovės UA valstybės priešų sąrašą, populiariai vadinamą mirtininkų. Tiesa, vėliau apsižiūrėta pašalinti. Bet ten lieka pvz. Rodžeris Votersas. Taip pat nesismulkinta kurti jį paniekinančius memus ir platinti iš pirmųjų asmenų paskyrų. Kaip normaliam žmogui reaguoti į paprasčiausią nepagarbą? Užteks jau dusinti visus, kas nepatiko.

Rymas

Rymas portretas
Skaičiau vieno politanalitiko spėliojimą, kad Muskas, savo vystymosi periodu, gavo labai stambią paskolą iš rusų milijardieriaus. Dabar laikomas ant pavadėlio. Jo kreipimasis buvo tikrai ne jo rašytas, o išverstas iš rusų kalbos, prisimintas net Chruščiovas, apie kurį Muskas net nežino.

???

??? portretas
Ukrainos URM ministras jį na-ui pasiuntė, o jis privalo už savo pinigus Ukrainos armijos ryšius palaikyti?

to aš

to aš portretas
Rusų telikais niekas netiki,ten vien melas,kam jo reikia.

to aš

to aš portretas
Gerai pasakė,vėl finansuos,vėl su Ukraina.Vakar pasakė..

paskutiniai 2 sublūdo

paskutiniai 2 sublūdo portretas
Ką vartoji?Nebandei gydytis/bet jau galimai beviltiška.Tu gali vardinti ką nori,užzombinta s Skabejevos Olgos.Pasauliui tai dzin.143 valstybės pasakė jau savo. Tu prie tų 4.

aš portretas
manau Muskas teisingai pasielgė, ir va žiūrėkit kas darosi, tai ka kalbėti menkesniems žmonėms, amerika pavergė beveik visas europos šalis,visi daro tai ka amerikonas reikalauja,duoda ginklus,karius jūs ten žudykitės,,o jiems pelnas plaukia į kišenes,omūsų durneliai kaip apnuodytos žiurkės,jau negalvoja nieko, kaip ryt gyvens,kaip žiemavos ir tt,tikspauda visa meluoja,telikai rusų išjungti,palyginti nėra su kuo

kas dabar darosi Šveicarijoje

kas dabar darosi Šveicarijoje portretas
Už tyčinį buto apšildymą virš nustatytos normos (norma +19) eilinis šveicaras bus įkalintas trejiems metams: Šveicarijos žmonėms, kurie šią žiemą namuose palaiko aukštesnę nei 19 laipsnių temperatūrą, pažeisdami vyriausybės nurodymus dėl dujų trūkumo, gresia baudos ir laisvės atėmimas iki trejų metų, antradienį Blick sakė DEF atstovas Markusas Spurndly. Laikraščio teigimu, už tyčinį įsakymų pažeidimą gresia laisvės atėmimo bausmė. Kitais atvejais teismas gali skirti baudą. Mes gyvename labai įdomiais laikais, kai už rusofobiją ir lindimą jankiams į subinę, reikia brangiai mokėti. Rusofobija kainuoja brangiai.

zelionkos teisybės ministerija

zelionkos teisybės ministerija portretas
Jankiai kiek žiojasi,tiek meluoja.Tik nesenai klykė,kad Bučoje rusai šaude civilius,paskui tyliai pripažino,kad tai darė ukrai. Visa gerkle bliovė,kad rusai šaudo i ZAE, ir vel tyliai pripažino,kad-ukrai. Žviegė kaip skerdžiamos kiaulės,kad ukrainoje"nėra"nato bazių ir biolaboratorijų-pripažino tai jav senato posėdyje. Jav aiškino,kad karas vyksta tik tarp rusų ir ukrų,bet ir vel pripažino,kad jav,es,jk kariauja prieš Rusiją,bet ukrų žemėse. Jav šaukė,kad neteikia ukropams žvalgybinių duomenų,bet ir vėl pripažino,kad ne tik teikia,bet ir nurodo kur šaudyti ! Galima vardinti tai be galo,bet faktas tas, kad ir dėl Iziumo jie pripažįsta,kad ten palaidoti ukrų kariai, žuvę pavasarį ir kurių ukranacių valdžia nepanoro pasimti! Bet feikinė antis jau paleista ir visi idiotai alpsta dėl tos"tiesos". Pvz:Baideno paklausė, ar jis įvardins Rusiją teroristine valstybe?Jis atsake-NE ! Taigi grybovska gavo,kaip su šūdu per snukį.Ir ne tik ji, o visi jav liokajai,klapčiukai.

Lendbergine

Lendbergine portretas
Propoganda uzsimane su Masku pakariauti

Vilnietis

Vilnietis portretas
Dar mažai Lietuvele susiedus, gyvi lendat i ugni, dar mažai bedu turit, gal laikas liežuvius patrumpint...

TO kaip faina

TO kaip faina portretas
Koks jūs naivuolis: iš savo kišenės jis niesųko nemokės. Jis nieko neatsiklausęs paims iš mūsų visų.

aišku

aišku portretas
man jokios Teslos nerūpi ir nerūpės, bet tokie veikėjai tikrai turi būti boikotuojami.

Tu

Tu portretas
Mariau Laurinavičiau, gal nesikisk, Gabrielius sprendzia, ka mums boikotuot ir pries ka kariaut.

kaip faina

kaip faina portretas
Muskas vėl viskąapmokės,paskelbta.

kaip faina

kaip faina portretas
lansbergis mažadikis sakė starlinka apmokės.Gal iš mortos darželio? o gal sklypa parduos už du eurus?

to niekas

to niekas portretas
Tai skaityti nemoki?Vargšelis.Vakar Muskas sutiko su viskuo,kasbuvo,per nosiuką tavo rašai.

aišku viena

aišku viena portretas
kad ji jau pralaimėjo, dabar tik iš nevilties dar,,kapstosi''.

Aisku viena

Aisku viena  portretas
kad rusija nepralaimes. Sunku suvalgyti sia info, bet tokia jau ateitis.

Niekas neragina baikoto

Niekas neragina baikoto  portretas
Ukrainos vienas durnelis prisisnekejo, pasake “fuccck offff” , tai Musk “spjove” ukrainai i veida. Aciu uz demesi gudrociai. Todel Land-sberg-is kviecia mestis uz interneta. Be jo totalus krachas, o dar ziema arteja. Ufff prisisnekejo.

cha cha cha

cha cha cha portretas
Berašts CHA minusuoja-nervai nelaiko,akd nesipildo jo svajonės,cha cha cha

parašyta-citata

parašyta-citata portretas
Elonas Muskas šeštadienį pareiškė, kad jo kompanija „SpaceX“ ir toliau finansuos „Starlink“ palydovinio ryšio paslaugą Ukrainoje, ...

pagarba Muskui

pagarba Muskui portretas
Vėl viska s sutarta.Šaunuolis.

beraščiui cha

beraščiui cha portretas
Yniršiu, Ykaskit, Y-į neskiri,eik mokytis,RYSY

to cha

to cha portretas
šviesksi, viskas sutarta,skaityk,ne vien pavadinimus senųstraipsnių,yra jau naujų.Šlovė Ukrainai ir Muskui.

kod4l

kod4l portretas
kgb palikuoniai [koncervai ]negali finansuot šita projekta .

cha .. cia klyke stauge reklamavo ,,,Tesla,,,,

cha  .. cia  klyke stauge reklamavo ,,,Tesla,,,, portretas
dabar su tokiu paciu ynirsiu ragina bojkotuot ... issibegeje atlekit visi choru issirikiave ir ykaskit MUSKUJ y RAUKUS....uz tai ,kad jis chocholu banderom uzrauke visi rysy.....

citata

citata portretas
E.Muskas: Rusija aktyviai mėgina nužudyti „Starlink“

Vartotojas

Vartotojas portretas
nupaveiksluokit mano subine asshole

to as

to as portretas
O tai ko jie ten mobilizuotieji žudosi Belgorodo srityje, tarpusavy,skaitykite,baisu,prie ko veda okupamto-žudiko veiksmai,jau žudosi tarp savęs.

išvada

išvada portretas
Per toli nuėjo parazitai ir veltėdžiai visko norintys už dyką, o su Musku bandyta "demokratiškai" susidoroti, nes trukdo lobti uSa režimui.

Ps

Ps portretas
Tautieciai,bet koks karas,anksciau ar veliau priveda prie derybu ir pabegeliu.

As

As portretas
Tauta suskaldyta,taip lengviau valdyt ir svarbiausia niekas nera uz taika,visi rekia papjaut uzmust tfu kuo jus geresni?

Rici

Rici portretas
Pentagonas greitai ereliui sparnus apkarpe.Be PENTAGONO ir USA vyriausybes jis net pirstelt negaletu kosmoso ir Starlink srity.

nuomonė

nuomonė portretas
Jau finansuos,viskas gerai, pranešta, nesidžiaukit,kremliniai,jums nesiseka.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Net smagu žiūrėti kaip mūsiškė Kremliaus šunauja pergyvena dėl Musko.

:DDD

:DDD portretas
Įsivaizduoju - BNS kiekvieną rytą mūsų taip vadinamiems nepriklausomiems portalams numeta zadanijas, oi.... - paruoštukus, ką ir kaip tą dieną privaloma rašyti, mat mūsų visi sisteminiai portalai rašo vieną ir tą patį kaip robotai. „BNS“ („Baltic News Service“) – naujienų agentūra, įsteigta 1990 metais Taline.

Zu dy siu

Zu dy siu  portretas
Ped e ras tu s ir lez bes, zu dysiu zer tvas as jus , kol nesustosit skleisti savo propogandos!!!! slykstynes zu dy siu!!!!!

Elonas Muskas

Elonas Muskas portretas
As tave gerbiu!!@

Py de rai lezbes

Py de rai lezbes portretas
as jumis naikinsiu, jsi nedudtodit su savo propoganda, be gsilescio z u dy si u!!!!

Py de rsi lezbes su pi yos krapdteputes

Py de rsi lezbes su pi yos krapdteputes portretas
tranza i ju py z da as pa zadu naikinsiu be gaileacio!!!!

stop homosexsualu propogandai

stop homosexsualu propogandai portretas
stop peder sti ne demokratija, :-))) Valioo!!! Z V PERGALE BUS MUSU, ON NE PE DE RAST ISKU VAKARU!!!

ELON MUSK

ELON MUSK portretas
i love you

Gal nori

Gal nori portretas
Atiduoti kas nors Tesla

slepiama tiesa

slepiama tiesa portretas
tiesos lašas totalinio valdžiagyvių melo jūroje: laisvaslaikrastis taškas lt

To tam

To tam portretas
Eik geriau į teatrą. YouTube auka. Dar Tik tok yra 100% tiesos.

df

df portretas
tuoj pasirodys teslos su Z raide ant borto-putkis tikriausia jau pasiunte sveikinimus muskiui....

Klausimas

Klausimas portretas
Kodėl niekas nemato - Putino zzzasrancy visiems neša taiką ir šviesų rytojų? Anksčiau tą darė sovietinis proletariatas, skirtas būti pasaulio hegemonu.

Krematoriumas

Krematoriumas portretas
Tesla - krematoriumas ant ratų.

Tam to Faktas

Tam  to Faktas portretas
Šiandien per you-tube žiurėjau kaip vilniuje vienas stambus chacholas sako vyrui aš iš taves atimsiu pilietybe žmogus sako kad aš lietuvis tai tas chahliatina sako ot vas vsech otnimim To FAKTAS RUOŠKIS CHACHOLUI SAVO NAMUS IR BOBA JEI TURI ATIDUOTI NES SAKO KAD ATIMS VISKA PRIE DAUKNTINES VĖLIAVOM APSIVINIOJE VIDURINIUS PIRŠTUS LIETUVIAM RODO JAU LAISVAI veje mus iš lietuvos

Nesupratau

Nesupratau portretas
Blokuoti amerikos patikėtinį?

Ko čia rėkaujat?

Ko čia rėkaujat? portretas
Muskas tęsia finansavimą. Raminkitės. Pirkit po 2 Teslas.

Vatnykas

Vatnykas portretas
O aš bbd ant tos ukrainos, taivano, zimbabvės, kurdistano, amerikos ir lietuvos. Tegul jie ten išsiskerdzia iki paskutinio. Bus Afrikos negrams kur gyvent. Jų ten priviso labai daug, tuoj patrauks į kelią, kaip prieš milijoną metų. Ir taps Geiropa juoda.....

Faktas

Faktas portretas
Muskui nusišvilpti ant moralės. Šis ekonomikos ryklys pamatė progą užsidirbti papildomų milijardų iš ukrainiečių kraujo.

putka neturi kiaušų

putka neturi kiaušų portretas
nes prapisinėja karą čystai

Jis turi kiaušinius

Jis turi kiaušinius portretas
Atsisakė finansuoti karą

kaziolo išpera nerimsta prieš galą

kaziolo išpera nerimsta prieš galą portretas
tyrimai amerikoj pasakė, kad niekas taip neištaško turtus kaip anūkai ar anūkės, taip sakant šket, trečioji karta giminėj

QWX

QWX portretas
Eilinė proto pis@tis.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervatroliai buki 6 kolonos

Nu

Nu  portretas
Kas naujo teletabiu teleportale

išvada

išvada portretas
Mūsų kaime vieni patriotai, Pranis iki šiol važinėja ukrainietišku zaporožiečiu, o Jonas ir Leonas turi po kinkomą vežimą. Tėvynei taupom vandenį ir elektrą , tai visas kaimas kakų darom budelėse už tvarto pasišviesdami kas žibaline lempa, kas atlikusiu žvakigaliu- Musko pro mūsų kaimą nepraeis, slavą salų, vazeninų i bratskamu hemaroju, nebus kur pakrauti teslos .

Tomas

Tomas portretas
Elektra lietuvoje tokia pigi, kad lietuvis graipsto teslas tesiai is gamyklos.

Alio

Alio  portretas
Alio alio alio alio alio

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko baisaus. Lietuvos ubagai baudziauninkai susimes ant hoholu interneto. .Koks skirtumas kad pavoks 10 ar 30 milijonu. Jug kraujo broliai. Negaila. Kokie cia pinigai Lietuvos ubagui tie keli milijonai.

Kas

Kas  portretas
Trugdo Ukrainos oligarcham susimesti už intika...kiek ten jų yra po limona ir viskas....arba politiku Bobas gaudyti kur per sienas pilnom mašinomis veža pinigus

pagalvojus

pagalvojus portretas
LT skola apie 30 milijardų iš kurių apie 60 procentų sėkmingai susidarė per pastaruosius du metus, kiek skolingas Muskas? Tvarteliniai usa baudžiauninkai sutrikę?

pritariu

pritariu portretas
> O tamsta važinėji tesla ar porše?, juk neabejotinai vagis - patriotas .

tai

tai portretas
Tvartelio avytes sapalioja apie pasaulį, gal nustokite rūkyti morganos šieną :)

vos tik nukris elektros kainos

vos tik  nukris elektros kainos portretas
is kart imu paskola amerikos banke i perku tesla... netodel ka teslas myliu tiesiog kaip musu valdzia mokina biznis biznis i nieko asmenisko...a del ukrainos tai valdziagyviai musu nuomone PSD vezdu atmuse i alektros aferom....nori ukraina kariaut - tegu ima paskola amerikos banke i kariausja sau iki paskutinio dolerio...

Melagis

Melagis portretas
Tam dundukui kuris nemoka Google naudotis: Šiuo metu 45 proc. „Tele2“ akcijų jau priklauso „Rostelecom“, o likusi dalis – „Tele2 Russia Holding AB“. Savo ruožtu pusė „Tele2 Russia Holding AB“ akcijų valdo „VTB“, 40 proc. – bendrovė „Aleksėjaus Mordašovo Invintel“, 10 proc. – Jurijaus Kovalčiuko bankas „Rossija“. Tai cia 2019 metais jau buvo.

:)

:) portretas
Už kieno money Muskas norėjo pirkti Twitter?

tam pritarančiam

tam pritarančiam portretas
tu aišku važinėji su moZkvičiumi

vienas naisiuvos pašalpinis

vienas naisiuvos pašalpinis  portretas
jau siųlosi Muską atvanoti su lazda, kur mes einam?

pritariu

pritariu portretas
99 procentai lietuvių boikotuoja teslą ir perka 15 metų senumo parūdijusį opelį. :)

teslos burbulas tuoj sprogs

teslos burbulas tuoj sprogs portretas
jau dabar akcijos smuko dviem trečdaliais

tam vatagalviui

tam vatagalviui portretas
pats jau kaip vatagalvis, vaidenasi visur, rodosi, gerai tave reikia atvanoti su lazda, kad dinktum iš čia nacher su visam

taigi

taigi portretas
Krapai užsigeidė nemokamo ryšio :) Salo hemarojam :)))

negalima pykti ant ligonio

negalima pykti ant ligonio portretas
sergančiu aspergerio sindromu

vatagalviui Muskui belieka

vatagalviui Muskui belieka portretas
uždėti furaškę ir prisegti koloradkę

Onė

Onė portretas
Na dabar viską sutvarkys lanzbergis.,mūsu durneliai pripratę kištinosį ne į savo reikalus

tai

tai portretas
Girdėjau, kad LT skola padidėjo per pastaruosius du metus trigubai, ką jūs galite boikotuoti, jei esate viso labo prasiskolinę usa baudžiauninkai?

Uz teisybe

Uz teisybe portretas
Teisyngai Muskas turi savo nuomone,o kaip matau jeigu nuomone nesutampa su Ukrainos tai iskart nurasomas zmogus.......Europa siuo metu jau savo nuomone sieniai prarado ir viska daro kad jos zmonem butu tik blogiau....Juk tetis A m e r i k a

Onė

Onė portretas
Durneliai,jums iki musko kaip iki mėnulio

Melagiui

Melagiui portretas
Kur raso kad TELE2 pardavė versla Rusijoj...juodas melas pasiskaityti pirmą prieš rašydamas Tele2 veikia 68 Rusijos regionuose dirba daugiau nei 9 tūkstančiai žmonių...niekas nėra kėlęs klausimo kodėl jie nesitraukia iš Rusijos rinkos... pasiskaityk...

Taip taip

Taip taip  portretas
Tele 2 pardavusi ...aga zombiagalvi ir vardą pardavė kartu...iš kur jūsų tokių vistvagalviu Lietuvoje...naikinti kaip utėlės jus

jo

jo portretas
Rusiškos bapkės pas Maską. Ukrainiečiai jau pranešė.

To, to autorius

To, to autorius portretas
Tele2 pardavus versla rusijoje 2013m, tele2 rusijoje dabar visai kita kompanija. Pirma pasidomek. pakui rek, Kraba begindamas.

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas už 1 eurą

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas   už  1  eurą portretas
Mūsų durnelis anūkėlis jau siūlo apmokėti Ukrainai už Starlink ryšį, nors nuo mūsų bukalaurų per tik du mėnesius net 30 000 Lietuvos piliečių išvažiavo iš LT bėgdami nuo į akis žvelgiančio skurdo, nuo nežinomybės ir chaoso, o tas sau piarinasi už mūsų pinigus ir "galimai" karą remia?

To Autorius

To Autorius  portretas
Zombi ispistom smegenim tik Kauno mera ir matai ..ko tyli dėl Tele2 ir telefonus visokius turi ir planus geresnius nei Lietuvoje....ar čia kad jūsų Rokucio brolio vadovaujama TELE2 neliečiama ...gal atsakymai SUDO GABALE

Nuomonė

Nuomonė portretas
Biznis širdies neturi. Viską įkainoja, perka ir parduoda.

:)

:) portretas
Įdomus tas Muskas... ir jo bapkių kilmė....:))))

Petras

Petras portretas
Is kur tie sudais atsiduodantys vatinsmegeniai cia atsirado,jau buvo isnyke.nafik ta burlioka ir jo vejapjoves jei tokius vejus sneka.

Tfu

Tfu portretas
Lok sau toliau debile, tokių sutraukų niekas net nedaužia, smirdėk sau komentaruose, kas tau beliko:D

Autoriui

Autoriui portretas
Muskas tik kalba, o Kauno meras per savo imones remia rusus, tai gal reikia VICI produkcijos atsisakyti? Kodel sito klausimo nekeli, ar baimes pilnos kelnes?

juodas humoras

juodas humoras portretas
Manau, toji Lietuvos visuomenės dalis, kurią su nerimu žiūri į energetikos kainų pribombasus, tikrai boikotuos Musko produktus:Teslos nepirks, nekvaršins sau galvos apie SpaceX projektus. Vadinasi, boikotuoti Lietuvoje įmanoma...

> Tfu

> Tfu portretas
Aaaaa, supratau. Esi Pedalas kuris jau bande išeiti su vaivorikštyne veliava. Turi skaudžios patirties p_dare ...

Eikit peklon su savo Gavnopoliais

Eikit peklon su savo Gavnopoliais portretas
Jis prašė info iš žmonių apie tai,kas vyksta karo zonoje.Gavo.Padarė išvadas.

Tfu

Tfu portretas
Išeik pasivaikščioti su kacapų vėliava,sužinosi už 100 metrų kiek jus čia pakenčia :D

> džiaugiasi galimybe palot

> džiaugiasi galimybe palot portretas
Taip . Taigi lietuviai tik Loti ir tesugeba...
Anonimas portretas
Burliokų sabakos džiaugiasi galimybe palot, putos drimba iš nasrų bedančių.

> Tamtamtaram

> Tamtamtaram portretas
Ne Tau pakasti Klipate Tu. Tu net rašyti nemoki. Tu geriau čiulpk. Tau geriau sekasi ...

:DDD

:DDD portretas
LT propagandonai, nykštukai, cirkininkai jau ir Muskui karą skelbia. Kažin visai JAV nepaskelbs karo, nes JAV jau panaikino sankcijas Rusijai?

nejuokinkit svieto

nejuokinkit svieto portretas
niekas nieko neboikotos atsibodo tu ukru kaprizai.

ll

ll portretas
Negi realu kad verslininkas Muskas asmeniškai gali visą laiką finansuoti?Joks pasaulyje verslininkas to nedarė ir nedarys ,daro tik vienkartines dovanas, Dabar po 7mėn, perimti mokėjimus gali ir Ukrainos milijardieriai, Ukraina jiems daug davė, laikas ir jiems sumokėti už tai. O Muskas .padėjo, kiek galėjo ir kažkokie smerkimai, yra kvailystė,nes svetima sąskaita niekas negyvena.

Tamtamtaram

Tamtamtaram portretas
Tu kacapine šiukšle dusk kol nepakasė.

Molodecui paganui

Molodecui paganui portretas
Ingeborga liudna išsigandusi nuo jusu "pravoje" delo

ss

ss portretas
kokie musu klumpakojai trumparegiai..tai pirkit tik amerikoniškos mašinas, ir maista greit valgysit GMO amerikoniška..

ar

ar portretas
dar neaisku kad sis padaras yra 1 is globalistu virsunes ir sios keverzones jiems kaip muses ikandimas asilui nes pagr. tikslas populiacijos mazinimas prieko sie EM ir prisideda kad negaletum savarankiskai be ju zinios grupuotis to jie ir bijo kaip ir ginkluotu jav pilieciu kuriu kantrybe ant ribos ???===

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
USA vasalai ne visas pasaulis.

Tam > Tfu

Tam > Tfu portretas
Girdi, Gaideli bebauti. Ar Tu, Klipata žadi kažka nuleisti ? Greičiau Tau ant lupu nuleis ...

Galite

Galite portretas
nors ir i 6ikna jam pabuciuoti - nuo to jo nuomone apie jus nesikeis!

Nesąmonės

Nesąmonės portretas
Kam jį boikotuoti? Na Teslos man nereikia, bet Muskas elgiasi taip koks jis yra išlepęs narcizas milijardierius.. Duoda pinigus už tai kas ji garsina. Paskui nebeduoda, nes jam nebe ta nuotaika. Todėl ir reikalingi progresyviniai mokesčiai ir griežta jų mokėjimo kontrolė, kad valstybės galėtų disponuoti pinigais tam kam reikia dėl bendro intereso, o ne kliautis milijardierių užgaidomis. Nes milijardierius dažniau duoda pinigus ten, kur juos gali susigrąžinti su kaupu ir dar mokesčių nemokėti. Kai ubagai ne tik moka mokesčius ir negali pabėgti į jokias Kaimanų salas, bet dar ir kitiems ubagams turi papildomai aukoti gydymui, maistui, prieglaudoms. Kol milijardieriai žaidžia su robotukais.

Algis

Algis portretas
Saunuolis Muskas, turi savo nuomone.

paaiškinu

paaiškinu portretas
Kokias kalbas tik Elonas. Muskas nesakė, bet jisai palydovinio interneto Ukrainoje neišjungė. Sutinku, jisai prikalbėjo nesąmonių, kad "principingi" politikai diktatoriai nuo jo atsikabintų ir jisai taptų "apolitiškas", kaip kunigas, einant karo frontui per Lietuvą, besimelsdamas tiek už vokiečių, tiek už rusų kareivį:"padėk Dieve bėgančiam, padėk Dieve vejančiam". O Musko atsisakymas finansuoti Ukrainoje internetinį ryšį ir perleisdamas tai Pentagonui, jisai užsitikrino, kad dabar palydovai tampa Pentagono nuosavybe ir bet koks Rusijos bandymas numušti Starlink palydovus jau iššauks Pentagono reakciją. Mąstykite galva.

Tfu

Tfu portretas
Kacapų išmatos bus nuleistos į unitazą. Šiukšles nesmirdės.

Rici

Rici portretas
Pentagonas jam greit sparnus apkarpys,jau keičia savo retorika.

Molodiec!

Molodiec! portretas
Mes su Rusija! Maskas - mūsų žmogus, laiku susiprato, kad rėmė fašistus! Malačius! Za praVdu! Naše delo praVoje, Pobeda budėt Za nami!

Das ist fantastisch

Das ist fantastisch portretas
Stai ir visa klumpu "demokratija"!!! Kas ne su mumis - tas pries musu. Kazkoks fufelnas politikos analitikas uzaugintas kaime su vistos akiraciu ir vergo mentalitetu formuoja aviu bandos nuomone....

iš karto aišku

iš karto aišku portretas
pirmas komentaras iš karto išduoda, kad autorius yra silpno proto, nuomonių formuotojų nuzombintas piktas žmogalvis

Anonimas

Anonimas portretas
Pirmiausia turėkite Teslų Lietuvoje tada bukagalviai boikotuokite kas per kvailiai LT gyvena čia žinoma ne apie visus.

geras ejimas

geras ejimas portretas
taip atsikratys įsipareigojimų savo beprotiškiems planams su spacex ir kitais projektais, tai kaip numesti nereikalingą balastą, daug žmogus pribūrė, pribūrė ir tiek. užsirbo gerus pinigus iš reklamos naivuolių pagalba. gudrus kaip žaltys

P. LAURINAVIČIAU,

P. LAURINAVIČIAU,  portretas
atiduokite kiekvieną mėnesį bent pusę savo atlyginimo Ukrainai, tada kritikuokite kitus.

Fakk muska

Fakk muska portretas
As planavau pirkti 3, dabar imsiu id4. O kiek tokiu atsiras kaip as…

H

H portretas
Kas man ta Tesla ......

Turtuolis - DVASIOS ŪBAGAS .

Turtuolis - DVASIOS ŪBAGAS . portretas
Lai susikiša tas savo teslas.....

Galerijos

Daugiau straipsnių