Prezidentas pasirašė kailinių žvėrelių ūkių draudimo įstatymą

Grįžti į straipsnį

Karolina

Karolina portretas
Komentatoriai, Galbūt nustokite vaidinti aukas ir prisiimkite atsakomybę už savo gyvenimą. Ne Prezidentas kaltas, jeigu jūs gyvenate blogai. Jeigu nepatinka situacija, kurioje dabar esate vadinasi JŪS PATYS sugadinot sau gyvenimą. Ir dabar kyla mintis " taip sugadinau likęs/likusi šioj bananų šaly". Nuraminsiu - ne, kaltas ne tuo. Kaltas, kad neprisiimat atsakomybės kurtis gyvenimo ir tikitės, kad jį jums sukurs kiti. Sveiki atvykę į realybę, gyvenimas taip neveikia. :)) Kažkas netenkina? Tai tavo atsakomybė o ne kitų! :)) Lietuvoje yra nuostabios sąlygos kurtis puiku gyvenimą, tik deja akli nemato. Prezidentas šaunuolis, galima tik didžiuotis šiuo demokratišku balsavimu ir blaiviai mastančiais valdančiaisiai. :) P.S. Nereikia verkšlenti ir kurtis iliuzijų su pasisakymais " tai tuoj ir mėsą uždraus". Yra tokie dalykai, kaip būtinieji ir ne būtini. Pasiskaitykite apie Maslow piramidę. ;) Kailis yra nebūtinas žmogaus išgyvenimui, todėl ir draudžiamas.

G.Nausėda \\\\\.../////

G.Nausėda  \\\\\...///// portretas
Man "rūpi" jūsų sveikata ir gyvybė,SKIEPYKITĖS tuo padėsit moxlui ir banditams susikrauti milijardus.

Bankomatui \\\\\.../////

Bankomatui  \\\\\...///// portretas
pofik,kad Lietuvoje žudimi žmonės skiepais,žūsta emigracijie ir o"Krainą "ginant".___Matai tai tuštybei žvėrelių pagailo.

senai reikejo tokio istatymo

senai reikejo tokio istatymo portretas
a tai nausediene kandziu apestus kailinius ismete ar ukrams i labdara nutempe

kaunietis

kaunietis portretas
Jis dabar iki rinkimu viska pasirasys ka jam kis konservai

Pilieciui :

Pilieciui : portretas
Daug seniau nuzudyta maziausiai puses milijono pilieciu viltis normaliai gyventi ir dirbti Tevyneje! Vien tam,kad nekiltu atlyginimai ir verslai isvengtu mokesciu,vezami ten "issinuomoti" vergai is Rytu,vietinius isgyvendinant is darbu ir dazna is Tevynes! Tai - baisiausia ekonomine \ socialine diversija pries Lietuvos Respublika,kokios nera vykdes joks okupantas! O jus - lyginate blusa su drambliu.

supuvęs komjaunuolis ir gyvulių " mylėtojas "

supuvęs komjaunuolis ir gyvulių " mylėtojas " portretas
Žinoma reikia atidirbti fursetus per gastrolias eurosojuze ir prisijungti prie bendros bandos, kaip kažkada prisijungti prie komjaunoliu. Supuvęs individas, nes jei rūpėtu žiaurumas prieš gyvulius, pradžioje uždraustu medžiokle, kur psichai mėgaujasi mirtimi arba savo( tikslai technologijų) pranašumais prieš vargšą padarą.

suprantu

suprantu portretas
jei prezidentas silosą ėdž. Bet jei mėsą - tai tikrų tikriausas padaras.

Jam \\\\\.../////

Jam \\\\\...///// portretas
reikia 3 kailius nulupti už sunaikitą Lietuvą.

pilietis

pilietis portretas
Prezidentas nuzude 1500 zmoniu viltis ,planus ,svajones kurti savo versla ir geresni gyvenima LIETUVOJE. Ekonomisto praktika, pasirode visiskai nekokia.

ttt

ttt portretas
Man tai aukščiausias bukumo lygis. Dabar lauksiu kada bus parengti įstatymai dėl draudimo auginti triušius, vištas, karves, kiaules.

Teisingai padare

Teisingai padare portretas
Gana yra gana ( žudymu dėl kailiuko)

Galerijos

Daugiau straipsnių