Strategija: specialistų trūkumą sureguliuoti galėtų investicijos į studentus

Grįžti į straipsnį

R

R portretas
Nuo kada Kauno, Klaipėdos miesto ir rajono savivaldybės, švietimo ministerija patapo verslininkais. Kalbame apie pedagogus, socialines pakraipos vadybininkus. Tai Valstybės ir savivaldybių išlaikomos darbo vietos, kuriose galioja grįžta hierarchine sistema, kuri panaši I buvusiad ir sovietmečiu ir dar prieš karą buvusias nieko čia naujo nėra. Atranka vyksta į darbo vietas pagal įstaigos vadovo, savivaldybės ar švietimo ministerijos nurodymus ką priimti . Todėl nebūtinai bus priimti geriausi.

Skirtumai sistemu

Skirtumai sistemu portretas
Prisimenu sovietija kai algu diena girti guledavo gatvese

Tai

Tai portretas
Investuoja i giminaicius tik ir jiems apmoka moksla o paskui jie turi atidirbt ir gaunasi neaiskus specialistas tokia pas mus tvarka , dirba giminaite ligonineje skyriaus vedeje tai dukrai padare siuntima ir ligonine uz moksla apmokejo ir stipendija mokejo o is gatves be rysiu turi didelius pinigus moket uz moksla ir negali mokytis .

jokių specialistų netrūksta

jokių specialistų netrūksta portretas
tai verslinykų priviso per daug

Pagrindinis

Pagrindinis portretas
reguliatorius - mokama alga !!! Jei moki ašaras - trūksta specialistų, jei sąžiningai atsiskaitai - laukia būrys prie fabriko vartų...

Daug

Daug portretas
vertingiau atsivezti vergu is kalnu kislaku ar artimesniu kaimynu Rytuose! Juk dabar butent sie vergai ivardinami "specialistais"!

ooo

ooo portretas
niekas nesiruosia uz jusu svogerius dirbti, uz 5 kartus mazesni atlyginima

Su

Su portretas
Ubagų algom dirbkit patys

P.Baršausko ir Šiugždinienės

P.Baršausko ir Šiugždinienės portretas
nesibaigiančių reformų ir jų dabelių pasekmės. Pokyčiai po pokyčių.

Gal nebejuokinkite

Gal nebejuokinkite portretas
Visiškai atsilikusio protinio vystymosi asmenys yra gavę magistrų diplomus Lietuvoje po 1990 m. Aukštojo mokslo diplomus nusipirko net visiški proto vargšai anksčiau nesugebėjo net vidurinės baigti ar baigę ją su vidurkiu 3 penkiabalėje sistemoje. Prasinarkašinę visokie irgi su diplomais. O kas bus studentais esamu metu? Gal idiotai, kurių tėvai juos pasigirdo būdami gerokai virš 35 metų amžiaus ir tie asmenys tiek išsigimę, kad tarybinių metų pijokų dobilai vaikai palyginti su jais tikri proto bokštai. Kas TAM jūsų aukštammoksle yra dėstytojai, profesoriai, mokslų daktarai? Tai nabagai, tesugebėję nusirašyti kokio studentė lio kursinius ar bakalaurinius ir taip taoę ar mokslų dr, ar profesoriais. Realiai tai visuomenės dugnas, asmenys ne tik amoralus, bet jų tarpe gausu ir patologiškai nesveikų.

Galerijos

Daugiau straipsnių