Kirpyklos dar neatsigauna po pandemijos smūgio: daugelis užsidarė, suklestėjo šešėlinis verslas

Grįžti į straipsnį

Nuomone

Nuomone portretas
Cia jau valstybes garbes reikalas,grazinti i darbo rinka nelegalus-namudininkus grozio specialistus.Karantinas jau baigesi.:) Jeigu bobutems negalima savo uzaugintomis darzovemis prekiauti prie turgaus ant tratuaro ir privalo tai daryti tik turgaus teritorijoje.O cia kontaktine paslauga atliekama namu salygomis ir daznai su kraujo praliejimu pvz. manikiura darant ir t.t.Tai gal ir dantis galima pas ka nors namuose,pigiau, taisytis ar kokia degaline savo garaze atsidaryti. :)

S.S.S.

S.S.S. portretas
viskas priklauso nuo paklausos. Gi viskas priklauso nuo žmonių, yra paklausa yra ir pasiūla. Didėjant klientų skaičiui keliamos kainos. Nepatinka visada galima pasiieškoti kas kerpa pigiau arba aplamai namuose. O kad dauguma perėjo per pandemija dirbti nelegaliai tai faktas. Turi savo gausų klientų ratą, naujų nepriima. Kadangi pas mumis durnių valdžioje neaišku, kas šaus į galvą, gal vėl bus viskas uždaryta, todėl dar tikrai greitai iš juodos rinkos daug kas negrįš.

pilietis

pilietis portretas
tikrai,daugelis kirpeju pries pandemija buvo pasijaute nepakeiciami...ir tos beprotiskos kainos!!!dabar zmones daug ka suprato!!!

Laimoms ir jolitoms

Laimoms ir jolitoms portretas
Eikit dirbt kirpėjom dūros, jei ten taip gerai...

Z

Z portretas
Reikia vmi

69

69 portretas
kirpyklos vyru 15euru .mažiau tegul verkia bet iškitos puses tegul iš debiliuku prešia

Jolita

Jolita portretas
Laikas kirpyklas tikrinti, senai tvarkos ten nėra ir dar dejuoja kad neuždirba, mokesčius moka kapeikas, o pensijas ims

Laima

Laima  portretas
Tik tegul neverkia tos kirpejos. Pasigauna viena klienta ir paskutines kelnes numauna . Kiek nori tiek ima uz paslaugas. Kur ka su aparatai,kur cekiai.Kas pagaliau jas kontroliuoja?

4

4 portretas
Paprasčiausiai po vakcinaciju plaukai pabėgo nuo kvailų galvų, nėra ką kirpti

Naudinga info

Naudinga info portretas
propoganda tokios net nebuvo prie CCCP laikotarpio, straipsniai kai darželinoko kokio, logikos jokios, o ka uždrausit kirpėjoms namie kirpti žmones? norės ir kirps, dyrba tos kirpyklos kaip dyrbę, nevarykit briedo į eterį

Baikit malt šūdą...

Baikit malt šūdą... portretas
Už paslaugas, kurios pabrango, sumokam. Čekio nepasiūlo.

Galerijos

Daugiau straipsnių