Verslo atstovai su premjere tarėsi, kaip išspręsti darbuotojų trūkumą

Grįžti į straipsnį

Labai paprasta

Labai paprasta portretas
Mazinti bedarbio pasalpa

Jackus ir Pliackus

Jackus ir Pliackus portretas
Eisim ieškoti šalies, kr niekas nedirba.

PER VERSLO GOPSUMA TRUKSTA DARBUOTOJU....

PER VERSLO GOPSUMA TRUKSTA DARBUOTOJU.... portretas
O faktas toks, kad SBA koncernas ,,Silutes Baldai" darbuotojams irgi moka maza atlyginima. Paklauseme kodel taip ? Atsake: tipo provincija, o provincijoje zmogui uztenka tokia alga. Aisku cia priklauso ir nuo direktoriaus, Bet direktorius ziuri savo interesui, o darbuotoju. Kaip pvz. zmogus 2014m. uzdirbo 500eu. ! Praejo 9m. ir alga jam ,,pakilo" i rankas gauna 600eu. ! Jei Klaipedoje zmogus i rankas gauna 1000eu. Tai kodel imone dejuoja, kad nera darbininku ? Todel, kad mužikas turi dirbti, o ne uždirbti. ,,Silutes baldai" 131m. sukakties proga dave dovanu. Ir zinote koki ? Sokolada plytele. Dar karta irodo, kad jie neivertina savo darbininkus.... ! Darykite isvadas ponai, valdzios atstovai.

Morgana

Morgana portretas
Taip norėčiau dirbti, bet niekas nepriima, vo tep

Klpd.

Klpd. portretas
Tai kol ji susiruoš kažką susiruošti svarstyt..:D) Na o vergvaldžiai tai jau žinau kaip verks - leiskit įsivežt tadžikus, kirgizus moldavus ir kitus vergus iš trečiųjų šalių :D)

kaunietis

kaunietis portretas
sėkmės gerb.Premjerei

Lauris

Lauris  portretas
Koka ji Premjere surikusi piš su savo nesamonemis jau ji uzkniso juodai . Kaip sukauja ka as galiu ka as galiu padaryti kad vaikai tevu neleidze skiepitis visi zinome apie tuos skiepus piš nezino kad tie skiepai yra zmonijos genocidui zlugdyti

Ar supratot

Ar supratot portretas
Susitinka vergvaldziai aptarti situacija, kodel vergai nedirba uz maista. Reikia issiaiskinti is kur jie gauna maisto, gal valstybe ismokas moka per dideles ir todel jie nesutinka dirbti uz maista, nori daugiau nei 700€ O tai yra didziulis izulumas !!!

Klp

Klp portretas
Algas reikia kelti tada bus kas dirba .

Raimundas

Raimundas portretas
Kodėl tiem verslam kurie moka normalius atlyginimus netrūksta darbuotojų.?

Galerijos

Daugiau straipsnių