VERT atstovas: vienas nepriklausomas elektros tiekėjas susiduria su sunkumais

Grįžti į straipsnį

tik

tik portretas
ka CIA BEPRIDURSI KAI ANT 1 LAIDO susnys paradoksiniu pridurku del savo geroves plesikauja pensininku saskaita===

senis

senis portretas
ragai ir kanopos viena firma o kanopos ir ragai kita firma , bet gyvulys vienas ,neskatykit save protingesniais už kitus.

Vitalija

Vitalija portretas
Nesuprantama,kaip galima buvo leist valdyti energetinį ūki privatinimkams? Juk jiems visiems tik pelnas te rūpi.Turi būti valstybiniai objektai.

O kodėl FNTT nesidomi?

O kodėl FNTT nesidomi? portretas
Kad praktiškai visų „nepriklausomų elektros tiekėjų“ savininkai yra vieni ir tie patys asmenys? Kaip galima dar idiotiškiau svaičioti apie kažkokią „konkurenciją“ tarp jų?!!!

Ela

Ela portretas
Taip, tikrai...su IGNIčIU problemos...nori tiek apžioti kol pasprings. Daro papildomus sutarčių pakeitimus be gyventojų sutikimo , kelia kainas kada nori ir kiek nori . Žmogus esi beteisis .Susisiekimas blogas , į el paštu siunčiamas žinutes neatsako, prisiskambinti sunku. Jei ir toliau taip paskęsime IGNIČIO liūne...ne visi turi tiek pinigų, kad išleisti tik apmokėjimui už elektrą , kur reikalingas ir maistas , ir vaistai, ir apranga , ir plius kiti mokesčiai apart IGNIČIUI. Dar , tarp kitko ...nusimato ir namo renovacija . Iš ko gyventi ?

Kol nebus

Kol nebus portretas
visuotinio streiko - tol 2lkins visus,kas netingi!

Na,

Na, portretas
jei nemoka sklandziai vogti - neilgai tebus tiekeju.

Vilma

Vilma portretas
nesuprantu, kam buvo naudinga priperinti tiek elektros tiekėjų tarpininkų, jei jie elektros negamina, o perparduoda, nes gaun iš to paties gamintojo.

Vitas

Vitas portretas
Dabar esu Igniti tai čia išvis nesąmones darosi praeitą mėnesį reikėjo mokėti 120_33cetai sąskaitą gavau 144_53 o ši mėnesi dar gražiau reikėjo mokėti 25_20, sąskaitą gavau 169€95cnt

G

G portretas
Elektros rinkos žaidimai, tai mūsų biurokratų nesugebėjimas susprasti kokio dydžio yra mūsų rinka ir kiek rinkos dalyvių gali efektyviai veikti. ES priimdama sprendimus visada taiko juos ES super valstybėms, o mažiukai turėtų protingai prisitaikyti, o ne stačia galva nerti. Visiška kvailystė yra priverstinis gyventojų stumdymas po rinką, kai sąskaita už elektrą 20 eur. Ką rinka tokiam vartotojui duoda. Ogi papildomą vargą ir nė kruopelės naudos. Tačiau to nenorima pripažinti. Biurokratai ir toliau pasakoja, kaip gerai rinka veikia, va tik tiekėjai bankrutuoja ir laisvos rinkos vartotojai vis turi sutartis persirašinėti.

O jeigu

O jeigu portretas
Visi apgauti vartotojai susivienytų ir kreiptųsi į teisininkus, kaip tada?

tomas

tomas portretas
mano laidai neatlaiko tokios dideles elektros kainos, todel nuluzo elektros laidai

Anonimas

Anonimas portretas
Neprisirašiau nei prie vieno iš tų banditų. Ir nežadu to daryti. Iš pradžių visaip baugino, o dabar elektra atpigo 4 kartus.

Pil.

Pil. portretas
Visus kurie buvo suklaidinti ir per prievarta suvaryti pasirašyti sutartis su nepriklausomais tiekėjais, turi būti jiems leista sugrįžti i valstybės naudotojų paketą . Aš tą norėjau padaryti, pasakė ,jeigu jūs sunaudojate daugiau kaip tūkstantį kilovatvalandžių per metus ,jūs negalite sugrįžti pas valstybės kontroliuojamą tiekėją. Vadinasi nepriklausomas tiekėjas susigriebes daugiau naudojančius dėl didesnio biznio nepaleis naudotojo sugrįžti ten iš kur atėjo.LR. Konstitucijos 46 straipsnio pažeidimas

Galerijos

Daugiau straipsnių