Buvusi aplinkos viceministrė R. Radavičienė – LPK direkcijos vadovė

  • Teksto dydis:

Buvusi aplinkos viceministrė Raminta Radavičienė paskirta Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) direkcijos vadove, ketvirtadienį pranešė konfederacija.

Internetiniame LPK puslapyje nurodoma, kad R. Radavičienė užima LPK Vykdomosios direkcijos generalinės direktorės pareigas.

R. Radavičienė nuo rugpjūčio 1 dienos keičia LPK direkcijos vadovo pareigas prieš tai laikinai ėjusį Tomą Garuolį, kuris toliau dirbs konfederacijos Verslo aplinkos ir ekonomikos departamento direktoriumi.

„Kartu su komanda stengsiuosi padėti LPK įmonėms kuo nuosekliau pereiti prie tvarumo, žiediškumo ir nepriklausomos energetinės transformacijos“, – pranešime sakė R. Radavičienė.

R. Radavičienė anksčiau LPK dirbo 2018–2021 metais, kuomet kuravo aplinkosaugos, energetikos, infrastruktūros klausimus, vadovavo konfederacijos Verslo aplinkos ir ekonomikos departamentui.

Ji yra vadovavusi Aplinkos ministerijos Atliekų skyriui, taip pat buvo Lietuvos komunalininkų ir atliekų tvarkytojų asociacijos prezidentė ir direktorė.

Aplinkos viceministrės postą R. Radavičienė paliko liepos 18 dieną. Aplinkos ministras Simonas Gentvilas tuo metu pranešė, kad viceministrės pareigas ji paliko gavusi geresnį darbo pasiūlymą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių