R. Mackevičius Kaune „užkūrė“ MEGA vasaros atidarymą

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune buvo karšta ne tik dėl oro sąlygų – prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ startavo renginių kupina vasara. Čia įvyko pirmasis MEGA vasaros renginys – „stand up“ komedijos vakaras, sutraukęs gausų būrį svečių iš visos Lietuvos. Renginį vedęs charizmatiškasis Rolandas Mackevičius neslėpė nuostabos išgirdęs, kad žiūrovė jo pamatyti atvyko net iš Raseinių.

Visą vakarą susirinkusiųjų dėmesį kaustė trys komedijos mėgėjams gerai žinomi humoristai – Tomašas Rynkevič, Laura Dragūnaitė ir Airidas Jankus. Pastarųjų asmeniniai pasirodymai truko po pusvalandį, tačiau per pertraukas susirinkusiesiems nebuvo liūdna. Nuotaiką kėlė ne tik renginio vedėjas Rolandas Mackevičius, bet ir PLC „Mega“ veikiančių parduotuvių organizuotos pramogos bei dovanos.

Dovanų ir interjero aksesuarų salonas „C&D style“ kvietė renginio žiūrovus išbandyti kvapus. Rankų masažais lepino kūno priežiūros produktais ir kvepalais iš Provanso prekiaujantis „L'Occitane“, prizus steigė kvapų namams, kvepalų ir grožio prekių salonas „Krispo“ bei parfumerijos parduotuvė „Douglas“, o „Čili pica“ susirinkusiuosius vaišino vieno kąsnio burnoje tirpstančiais karštais užkandžiais.

Įmonės nuotr.

„Prekybos centro lankytojams dovanotas „stand up“ komedijos vakaras viršijo mūsų lūkesčius, todėl artėjant kitam vasaros trečiadieniui vėl turime gerų žinių. Kaip buvo žadėta, „Mega“ šią vasarą bus gausi renginių įvairiausiomis tematikomis, tad jau ateinantį trečiadienį, liepos 3 d., kartu su renginio draugu „BabyBlog“ lauksime renginyje visų šeimų su atžalomis. Tądien centrinė „Megos“ aikštė bus įrengta ir pritaikyta specialiai jiems – čia vyks smagus renginys „Mamadieniai“. Renginio rėmėjai žada, kad ir jame netrūks dovanų, prizų bei staigmenų nei suaugusiesiems, nei jų vaikams“, – pasakoja PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Primename, kad PLC „Mega“ nemokamus renginius planuoja organizuoti kiekvieną trečiadienio vakarą. Artėjant renginio dienai, informacija apie artimiausią renginį skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių