Trečią kartą Lietuvoje „Top Employer“ tapusi „Hegelmann Group“ įvertinta už lyderystę

  • Teksto dydis:

Logistikos ir transporto įmonių grupė „Hegelmann Group“ trečią kartą iš eilės pelnė „Top Employer Lietuva“ prestižinį įvertinimą už išskirtinai geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

„Top Employer“ audito metu sertifikatas suteiktas šešioms „Hegelmann Group“ įmonėms: UAB „Hegelmann Transporte“, UAB „Hegelmann Logistics“, UAB „Hegelmann Special Transporte“, UAB „Hegelmann Autotransporte“, UADBB „H Brokers“ ir UAB „HT Ferry Service“.

„Pelnyti šį sertifikatą tris kartus iš eilės – ne tik įvertinimas, bet ir įpareigojimas išlaikyti gerąsias praktikas bei toliau tobulėti, – sakė „Hegelmann Transporte“ generalinis direktorius Tomas Jurgelevičius. – Mūsų filosofija – siekti tobulumo, todėl ja vadovaujamės ir rūpinamės, kad darbuotojai jaustųsi gerai ir atskleistų visą savo profesinį potencialą. Didžiuojamės, jog šios pastangos buvo taip gerai įvertintos.“

„Hegelmann Transporte“ generalinis direktorius Tomas Jurgelevičius. Partnerio nuotr.

Pasaulyje pripažintas „Top Employers Institute“ sertifikatas „Hegelmann Group“ suteiktas po pusę metų trukusio nuodugnaus audito. Jis apėmė šešias žmogiškųjų išteklių sritis ir 20 temų. Įmonė pasiekė maksimalius įvertinimus verslo strategijos, lyderystės, talentų pritraukimo, taip pat tikslo ir vertybių bei etikos ir integralumo srityse. Iki šiol „Top Employer“ sertifikatą yra gavusios per 2,2 tūkst. organizacijų 122 šalyse visame pasaulyje.

Svarbi lyderystė

„Hegelmann Group“ Vokietijoje įkurta 1998 m. kaip šeimos verslas ir visą laiką aktyviai plėtėsi. Šiandien ji veikia visoje Europoje, Šiaurės Amerikoje, Azijoje ir Afrikoje. Lietuvoje grupės įmonės veikia nuo 2004-ųjų, šiuo metu jose dirba per 700 administracijos darbuotojų.

T. Jurgelevičiaus teigimu, prie daugiakultūrės „Hegelmann Group“ komandos Lietuvoje jungiasi tiek iš užsienio grįžę lietuviai, atsivežę tarptautinės patirties, tiek užsieniečiai, studijuojantys Lietuvoje ir norintys pritaikyti turimas žinias bei realizuoti save, turėti galimybes tobulėti.

Vertiname savo darbuotojus. (...) Ypač džiaugiamės, kai jie auga drauge su mumis, todėl stengiamės pasiūlyti kiekvieno kompetencijas atitinkančių iššūkių.

 

„Transporto sektorius – itin dinamiškas, todėl vertiname savo darbuotojus, – sakė jis. – Ypač džiaugiamės, kai jie auga drauge su mumis, todėl stengiamės pasiūlyti kiekvieno kompetencijas atitinkančių iššūkių.“

Įmonės viduje yra užaugę daugelis „Hegelmann Group“ vadovų, pradėjusių karjerą nuo praktikos ar vadybininko pozicijos. Kai kurie darbuotojai 20-us metus Lietuvoje skaičiuojančioje įmonėje dirba nuo pat jos veiklos pradžios.

„Į vieną iš „Hegelmann Group“ įmonių automobilių parko vadovu atėjau dirbti prieš kiek daugiau nei trejus metus, – savo karjeros istoriją pasakojo Karolis Tautkevičius, šiuo metu einantis vyriausiojo skaitmenizacijos vadovo (CDO) pareigas. – Kolegos pastebėjo ir įvertino mano indėlį skaitmenizuojant automobilių parko procesus, todėl sulaukiau akcininkų paskatinimo imtis lyderystės šioje srityje visos įmonės mastu.“

Vaidilė Taučikaitė, šiuo metu esanti marketingo ir komunikacijos skyriaus komandos vadove Lietuvoje, pasakoja dar studijuodama susidomėjusi galimybe dirbti čia ir savo tikslo atkakliai siekusi ne vienerius metus.

„Galiausiai, dar studijuojant, mane priėmė atlikti praktiką, o po mėnesio pakvietė prisijungti prie komandos. Nesitikėjau, kad taip greitai galima būti pastebėtai tokioje didelėje tarptautinėje įmonėje. Manau, žingeidumas, atkaklumas ir tai, kad drauge su komanda ir vadovais galime kurti neįtikėtinai įdomius projektus, padėjo man siekiant karjeros“, – pasakojo ji.

Tuo metu „Hegelmann Transporte“ dirbantys sutuoktiniai iš Tuniso Feten Ben Abdesslem ir Mohamed Salah Ben Farhat ne tik džiaugiasi galimybe kaip šeima dirbti vienoje darbovietėje, tačiau stengiasi prisidėti ir prie teigiamų pokyčių kaip ambasadoriai. 4 iš 9 ambasadorių komandos narių Lietuvoje yra iš kitų šalių.

„Prie „Hegelmann“ prisijungiau 2020 m. ir nuo pat pirmos dienos jaučiausi įmonės dalimi, daug išmokau ir sulaukiau didelio visų kolegų palaikymo, turiu galimybę augti ne tik kaip asmenybė, bet ir karjeroje. Dėl to nedvejodamas pakviečiau drauge dirbti ir savo žmoną Feten“, – pasakojo vienai iš pardavimų komandų vadovaujantis M. S. Ben Farhat.

Partnerio nuotr.

Vertybės ir komunikacija

Žmogiškųjų išteklių vadovės Rūtos Norkūnaitės teigimu, po „Top Employers Institute“ audito įmonė gavo išsamias įžvalgas, padėsiančias ir toliau tobulėti.

„Dalyvavimas „Top Employers Institute“ sertifikavimo programoje mums leido plačiau pamatyti pasaulines žmogiškųjų išteklių gerąsias praktikas. Jomis remdamiesi bei įsiklausydami į mūsų darbuotojų poreikius, nuosekliai laikysimės įsipareigojimo užtikrinti gerovę ir profesinį tobulėjimą. Galime pasidžiaugti, kad augdami bei vykdydami veiklą ypatingai dinamiškame sektoriuje, stabiliai išlaikome išskirtinai geras darbo sąlygas“, – sakė ji.

Atsižvelgiant į įmonės vertybių puoselėjimą, įdiegta sistema, skirta įvertinti darbuotojus, kurie sulaukia daugiausiai teigiamų atsiliepimų iš klientų, partnerių ar tiekėjų.

Taip pat užtikrinama nuolatinė komunikacija įmonės viduje, dalinamasi naujienlaiškiais, organizuojami renginiai, įtraukiantys darbuotojus iš įvairių kultūrų. Žmonės, ieškantys profesinės savirealizacijos ir siekiantys rezultatų, turi visas galimybes tobulėti ir augti „Hegelmann Group“.

„Hegelmann Group“ kviečia prisijungti prie komandos: https://www.hegelmann.com/lt/career/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liuks

Liuks portretas
Hegelmann Group nusipelno tokio apdovanojimo! Sveikinimai!

Darbuotoja

Darbuotoja portretas
viskas gerai čia, dirbu jau 5 metus:)

Anonimas

Anonimas portretas
Labai džiaugiuosi, kad nusprendžiau prisijungti prie Hegelmann. Kolegos visad pasiruošę padėti ar patarti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių