Pasitikrinkite – gal tai jūs: vis dar ieškomas aukso puodo laimėtojas

  • Teksto dydis:

Loterijos organizatoriai tebeieško vieno iš dviejų laimėtojų, vasario vidury laimėjusių aukso puodą. Vienas laimėtojas atsirado, kitas vis dar tyli. Kiek laiko jam liko prizui atsiimti, ir  ar dažnai būna, kad žmonės pamiršta net didelius laimėjimus papasakojo Lietuvos loterijų asociacijos vadovas Andrius Karaliūnas.

Pasirodo, laimingą bilietą Šiauliuose žmonai nupirko vyras.

„Vienas žaidėjas jau žinomas, atsiėmė tą laimėjimą. Vyriškis iš Šiaulių, kuris Valentino dienos proga, padovanojo savo žmonai puokštę, į ją buvo įdėjęs loterijos bilietą ir jis atnešė šeimai 350 000 Eur laimėjimą“, – kalbėjo Lietuvos loterijų asociacijos vadovas Andrius Karaliūnas.

Tačiau žaidėjas iš Kauno dar nepasirodė.

„Na, jis dar turi kelias savaites. Pagal loterijos taisykles, 60 dienų nuo laimėjimo nustatymo, žmogus turi teisę atsiimti laimėjimą“, – nurodė A. Karaliūnas.

Organizatoriai tikisi, kad ir Kaune laimingąjį bilietą įsigijęs gyventojas pasirodys. Esą Lietuvos loterijų istorijoje dar nebuvo taip, kad didysis prizas liktų neatsiimtas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Dažniausiai žmonės tikrina tuos bilietus po tiražų. Galbūt kai kuriems reikia pagalvoti, ką darys su tokia suma. 350 tūkst. didelis laimėjimas, tikimės, kad jis kreipsis, nes kol kas neturime nė vieno tokio atvejo, kad didžiojo prizo laimėtojas nesikreiptų dėl laimėjimo“, – teigė A. Karaliūnas.

Neatsiimti laimėjimai niekur nedingsta, jie grįžta į laimėjimų fondą. Nežinia, kaip žmogus jaustųsi didelį laimėjimą praradęs, bet tie, kurie laimi, dažniausiai sutrinka ir sunkiai tuo patiki.

„Žmogus paskambina į skambučių centrą. Jam pasako: „Sveikinu jūs laimėjote 31“. Jis dėkoja. Sako: „Palaukit, neišklausėte iki galo, 31 tūkstantį“. Laimėtojas sako: „Jėzus, kaip taip gali būti“. Įdomu, kad žmonės perka ir dalyvauja loterijose būtent tikėdamiesi to didelio laimėjimo, bet kai jis nutinka, jiems labai sunku tuo patikėti“, – šnekėjo A. Karaliūnas.

Didžiausias laimėjimas Lietuvoje – 24 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jauniems reikia

Jauniems reikia portretas
Taigi atsirado senikė kuri nesugebėjo pati patikrinti tai tik sūnus sugebėjo ir kam tokiom senėm pinigai.

kauniete

kauniete portretas
Tai kad sako jog ta Vasiliauskė insulta belodama gavo janutienės ruporas ta susitraukusi veikėja

natalija

natalija portretas
Gal puse duok dar vienai baidyklei kitus šmežiančiai Nidai Vasiliauskaitei Feministei ar nematai kokia pabaisa o ant kitu šika MokYtoja mokina bobas kaip vyru nekesti O atrodo kad išsižioti vėpla nesugeba to buko Jono Kovalskio draugužė Kartais paklausai ju ir galvoji kas juos išperėjo tokius nedakištus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių