Dainininkė J. Starinskaitė pailsi prie visureigio vairo

  • Teksto dydis:

Kelionės po Lietuvą ir ilgos valandos praleistos automobilyje „Saulės kliošo“ vokalistei Justei Starinskaitei tapo kasdienybe. Atlikėja ne kartą įsitikino – koncertas bus sklandesnis, jei ji nepervargs kelionėje.

Prie vairo – ne naujokė

J. Starinskaitė scenoje – tikra princesė. Penkiolika metų grupėje „Saulės kliošas“ spindinti vokalistė yra pelniusi ne vieną apdovanojimą. 31-ų moteris – ne naujokė ir prie vairo. Ne vienus metus vairuotojo pažymėjimą turinti dainininkė per sezoną prisuka tūkstančius kilometrų. Aktyvi koncertinė veikla ją pastūmėjo įsigyti automobilį visais varančiais ratais.

„Kadangi daug važinėju po Lietuvą ir koncertuoju įvairiausiose vietose, man svarbu, kad kelionė būtų saugi ir kiek įmanoma malonesnė. Kartais tenka pasiekti atokias vietas. Žiemos metu keliai ne visada būna tvarkingai nuvalyti ir lengvai pravažiuojami, tad keturi varantys ratai yra labai didelis pranašumas“, – dalijosi dainininkė.

Niekas nenori tapti sukčiaus auka ir sumokėti už jo atostogas Havajuose.

Moteris atvirauja, kad anksčiau nė nebūtų susimąsčiusi apie automobilį visais varančiaisiais ratais, bet neseniai išsirinko miesto visureigį „Mini Countryman“.

„Kiek esu vairavusi „Mini“ markės automobilių, šis – pats minkščiausias. Drauge tai gražus ir stilingas automobilis. Esu juo labai patenkinta ir manau, kad jis man puikiai tinka“, – pasakojo J. Starinskaitė.

Hibrido pranašumai

Atlikėja džiaugėsi vairuojanti hibridinę versiją. Tokiu būdu ji ne tik tausoja aplinką, bet ir naudojasi kitais pranašumais.

Patirtis: J. Starinskaitė ne tik scenoje, bet ir kelyje jaučiasi kaip žuvis vandenyje. / J. Kalinsko/BNS nuotr.

„Mieste kartais važiuoju elektra, todėl turiu galimybę naudotis specialia elektrinėms transporto priemonėms skirta juosta ir taip išvengiu didelių spūsčių“, – apie vairavimo mieste ypatumus pasakojo dainininkė.

Vieša paslaptis, kad naudotų automobilių rinkoje vis dar vyrauja Laukiniams vakarams būdingos taisyklės. Nemažai nesąžiningų pardavėjų klastoja ridą, slepia jų defektus ir avarijų istoriją. J. Starinskaitės teigimu, niekada negali būti tikras, kad informacija, kurią nurodo pardavėjas, atitinka realybę.

Privalomi namų darbai

„Esu labai sąžiningas žmogus, niekada neapgaudinėju kitų, todėl visada galvoju, kad visi elgiasi taip pat ir sako tiesą. Deja, tikrai esu girdėjusi istorijų, kada pardavėjas yra vadinamasis perekūpas, darantis viską, kad kuo greičiau parduotų automobilį ir išviliotų pinigų“, – pasakojo dainininkė.

Nors pati atlikėja su nesąžiningais pardavėjais tiesiogiai nesusidūrusi, ji patarė prieš perkant automobilį pasikonsultuoti su specialistais, susipažinti su transporto priemonės istorija patikros platformoje „carVertical“. Taip pat patikrinti potencialų pirkinį autoservise. Tai padės išvengti nesąžiningų pardavėjų pinklių.

„Niekas nenori tapti sukčiaus auka ir sumokėti už jo atostogas Havajuose. Geriausia iš anksto atlikti namų darbus, užkirsti kelią nemalonioms situacijoms ir vėliau mėgautis tvarkingu automobiliu“, – samprotavo atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha,cha,

Cha,cha, portretas
visureigio....Vienos viešbučius stato, kitos senelių prieglaudas,dar kitos su "visureigiais" vėžinasi. Tuščios jūs kaip išgertos skardinės.

tadas

tadas portretas
faina masinyte. ir saules kliosas saunuoliai - turi savo sarmo.

zz

zz portretas
Jp cia tai rimtas visureigis. Matomai ji kaime gyvena tai reikia privaziuoti karviu pamelzti...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių