G. Nausėdos reakcija į ąžuolo nukirtimą: kviečiu teisėsaugą principingai vertinti šį atvejį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniaus centre, Ceikinių gatvėje, nukirstas ilgaamžis ąžuolas. Vilniaus meras Valdas Benkunskas tai pavadino vandalizmu ir patikino, kad nekilnojamo turto vystytojai leidimų medžio kirtimui neturėjo. Į šį akibrokštą sureagavo ir Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda.

Jis pasipiktino nekilnojamojo turto vystytojų elgesiu.

„Mūsų mylimame mieste šiandien barbariškai nupjautas šimtametis, sveikas, žaliuojantis ąžuolas. Tai ne pirmas toks nekilnojamojo turto vystytojų spjūvis į veidą vilniečiams – vagystė iš mūsų ir mūsų vaikų.

Kviečiu teisėsaugą principingai vertinti šį atvejį. Iki šiol siekiau, ir toliau sieksiu griežtesnio teisinio nusikaltimų gamtai vertinimo. Nebūkime abejingi – priešinkimės sąžinę praradusiems niekdariams!“, – savo feisbuko paskyroje parašė G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko negali tas mūsų prezidentukas, niekas jo neklauso.

v

v portretas
Šis ponas taip aukštai iškilo, kad nebežino jog teisėsauga tik popieriuje, kaip ir teisinė valstybė. Yra tik teisė į teisingumą. Bet teismai teisingumą supranta pagal naudą sau. O šiuo atveju kaltų nebus, kažkas atvažiavo, nupjovė, niekas nieko nebuvo prašęs. Na gal dėl viso pikto vystytojui duos 100 euru baudą, kad tipo teisingumas yra ir tuo viskas baigsis.

tik

tik portretas
idomu ar to vyruko 2 puse ta pati tai turet suprast su kuo miega kitu atveju gali but analogiskai pakeista/os/ pasirodo medis vertingesnis uz zmogu nes iseitu geras brangus ilgamzis baldas o zmogus suputu jei nesudegintu reiskia mus uzvalde ne zmones o kazkokia velnio atmaina apie ka dar reigans minejo gorbaciui bet tas praleido kaip juoka o sie /jukai/ nebesidaro jau juokingi bet nieks netyki juk avinai irgi netyki kai juos ved skerdyklon tai analogiskas procesas vyksta dabar z =0000000
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių