BMW bandė „driftinti“ ant naujai iškloto asfalto: davė Dievas pinigų, bet pagailėjo proto

  • Teksto dydis:

Naktį vieni miega, o kiti ieško įvairiausių pasilinksminimo būdų. Neretai naktį besilinksminančius galima pamatyti būtent BMW automobilių vairuotojus. Vienas tokių sekmadienio naktį Vilniuje sugalvojo išmėginti tik naujai išklotą asfaltą. Kaip, rodyta LNK reportaže.

Sekmadienio naktį Vilniaus gatves tvarkanti ir prižiūrinti „Grinda“ užfiksavo, kaip BMW automobilis bandė driftinti ant naujai iškloto asfalto. Tokie bandymai pasibaigė naujos dangos apgadinimu, ant kurios liko padangų žymės.

Visa tai primena situacija, kai kas nors matydamas tik šviežiai išbetonuotą paviršių nori palikti savo kojos ar rankos atspaudą, įsiamžinti tokiu būdų, ką ir padarė šio automobilio vairuotojas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Grinda“ savo socialiniuose tinkluose prie naktinio BMW pasilinksminimo vaizdo įrašo ironiškai klausė Lietuvos policijos: „Davė Dievas pinigų, bet pagailėjo proto.... Ką su tokiu daryti, Lietuvos policija?“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idijotai

Idijotai portretas
Neatskiria burnouto nuo drifto... Vaje kokia tragedija, man rodos šitas įvykis sulaukė daugiau dėmesio, nei kyšiai seime...

Kukui

Kukui portretas
Kukas , tu buvai vatniku, tokiu ir likai.

Kukas

Kukas portretas
Tai jei mano ratai slista kelyje, tai ne ne kelinininkai kalti kad nepabarste druska, cia tiesiog vairuotojas durnas?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių