Dviejuose iš Baltarusijos atvykusiuose vagonuose rasta kontrabandinių cigarečių

  • Teksto dydis:

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Kenos geležinkelio poste sulaikė 70 dėžių nelegalių baltarusiškų rūkalų.

Cigaretės aptiktos pirmadienį patikrinus vagonus – dviejuose jų po skalda rastos užkastos cigarečių dėžės, pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba.

Traukinys, gabenęs baltarusišką skaldą, į Kenos geležinkelio postą atvažiavo apie 19 val. Muitinės pareigūnams detaliai patikrinus sąstatą, dviejuose vagonuose po skalda rastos užkastos cigarečių „Minsk Capital QS“ ir „Fest“ dėžės.

Iš viso aptikta 70 dėžių (35 tūkst. pakelių) rūkalų, kurių vertė su mokesčiais – 126 tūkst. eurų.

Muitinės kriminalinės tarnybos Vilniaus skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos, tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai.

Prieš keletą dienų – kovo 10-ąją, Kauno teritorinės muitinės pareigūnai krovinių poste „Tiekimas“ irgi aptiko kontrabandą dviejuose iš Baltarusijos geležinkeliu atgabentuose krovininiuose konteineriuose su malkų siunta.

Pernai Lietuvos muitinėje trigubai išaugo cigarečių kontrabandos sulaikymų  geležinkelio transporte.

Iki 2021 metų gruodžio vidurio buvo sulaikytos 24 traukiniais gabentos cigarečių kontrabandos siuntos, sulaikyta 835 tūkst. pakelių nelegalių rūkalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir ką?

ir ką? portretas
O brokuotų apžėlusių mergų nepridėjo? Sako, bargan duoda, kad tik atsikratytų.

Nebūkime žiaurūs

Nebūkime žiaurūs portretas
Gal pono Batkos šaldytuve ir tamsiajame kambarėlyje atsargos baigiasi, o nebeturi už ką nė batono nupirkti!

tai kaip suprantu

tai kaip suprantu portretas
vis dar remia ta lietuva ir lukasenka su visokiomis prekemis ir rusija is kurios perka elektra ir nafta ir per aplinkui metalus ir t.t. tai gal arba darom kazka arba nieko, nes jau tas trypciojimas tikrai uzknisti pradeda...matet, ukraina atsijunge nuo BRELL rusiskos elektros tinklo,,,o lietuva vis dar galvoja...na po galais kokie veidmainiai lietuvos politikai ir vadovai...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių