Po mirtinų šaudynių Vilniuje prabilo kaimynai: ryškėja šaulio portretas

  • Teksto dydis:

Po ketvirtadienį sostinėje įvykusių šaudynių, per kurias žuvo advokatas ir buvo sužaloti du policijos pareigūnai, prabilo šaulio kaimynai. Ryškėja įtariamojo portretas.

„Mačiau, kad žmogus turi problemų pats su savimi. Mane stebina, kad įvyko taip žiauriai – galėjo šiaip incidentas kilti, muštynės. O ne, kad jis pradėtų pyškintis čia“, – 15min.lt žurnalistams kalbėjo šaulio kaimynas.

Šaudynių epicentre atsidūrę gyventojai neslepia – pamačius specialiąsias tarnybas ir dėl kraupaus įvykio kurį laiką negalint patekti į namus, būta daug streso.

„Gal matydavau aš jį, bet, matote, neatsirenku, todėl ir kaimyno klausiau, ar čia tas. Jis buvo savotiškas – pastoviai finansinės problemos, tai jis skolindavosi iš aplinkinių, mano pažįstamų. Tai matyt, ta problema yra“, – 15min.lt sakė dar vienas kaimynas.

Kalbinti vilniečiai sakė šūvių negirdėję, tik matę, stovinčius apsiginklavusius policijos pareigūnus.

ELTA primena, kad apie incidentą sostinėje, Vasario 16-osios gatvėje esančiame bute, pranešta ketvirtadienį, 10.23 val. Iškvietimas į Vasario 16-osios gatvėje esantį butą buvo gautas dėl iškeldinimo iš namų, pranešta, kad asmuo šovė į atvykusius pareigūnus.

Policijos duomenimis, per incidentą pašauti du policijos pareigūnai, įtariamasis 62 metų amžiaus vyras užsibarikadavo bute, tačiau vėliau buvo sulaikytas.

Incidento metu nušautas advokatas Leonid Pšelincev, kuriam buvo 72-eji.

Kaip ketvirtadienį žurnalistams sakė policijos generalinis komisaras Renatas Požėla, įtariama, kad vyras į pareigūnus šaudė iš nelegaliai laikyto šaunamojo ginklo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip. Reikia

Taip. Reikia portretas
Būtina įteisinti teismų, prokuratūrų ir visos Lietuvos išvalymą nuo žydų. Įstatymo reikia: žydė tu? Viskas. Tu - lavonas. Ir teisės į kapavietę Lietuvoje tau, gyvuliui žydei, nėra. Būtina tą daryt. Visas Pasaulis nuo žydžių valosi.

Reikia keisti istatymus

Reikia keisti istatymus portretas
Kad policininkai turėtų daugiau teisių panaudoti ginklą

Jurgai

Jurgai portretas
Jei jis būtų buvęs savo namuose, niekas jo nebūtų atėjęs iškeldinti pagal teismo sprendimą. Dabar turės gyvenamąją vietą ir dar valgyti gaus... Užuojauta žuvusio advokato artimiesiems!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių