Sostinėje išdaužti Seimo pastato ir Vilniaus apygardos teismo langai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Vilniuje buvo išdaužti Seimo pirmųjų rūmų, Vilniaus apygardos teismo langai.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja, pranešimas dėl išdaužto lango Seimo pirmųjų rūmų pastate gautas 6. 30 val.

8.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniaus apygardos teisme buvo išdaužti trys pusrūsio patalpų langų stiklo paketai.

Po šių įvykių renkama medžiaga dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Įtariamieji nei vienu atveju nenustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
o ką gali eilinis žmogus, kuriam žiūrint į šitų įstaigų darbą jau nervas netelpa galvoj? Taip išreiškia savo požiūrį..:D) O ką daugiau daryt - taigi pas mus kitokios protesto formos neveikia. Tiesa deklaruojama kad jos yra(mitingai, eisenos, demonstracijos, piketai..) ale-bet-tačiau gali negyvai užsiprotestuot kaip nori, o ponams dėlto ,,iki lemputės":D) Antai kaip peršiko kai po šeimų sąjūdžio mitingo Vilniuje, vėlai naktį keli piemenys ar šiaip nervininkai pažaidė su akmenim prie seimo - iki šiol teisiami ar ne 80 žmonių buvę arti tos vietos. Ir jie, ir mokytoja Astra ir visi kuriems tik pajėgė įmūryti priežastį :D) Reziume: lietuvis kaip visada gerai mokosi tokių dalykų. Prisitaikys ir čia Išras būdus kurie tikrai darys poveikį.Garantuoju kad valdžiukei ir kitiems nešavriems prekybininkams tokie išdaužyti langai kelia labai negerus pojūčius..:D) Tuo labjau kad ateityje galima sulaukt ir gražesnių dalykų..:D)

valio ...vadinasi tautos protas svieseja

valio ...vadinasi tautos protas svieseja portretas
--teisybe-- bando gryzti y tevyne...[ nors ir per isdauzytus langus]

Linkiu \\\\\.../////

Linkiu  \\\\\...///// portretas
kad to žmogaus vanagai nepagautų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių