Sostinės V. Mačernio gatvėje – dvi didelės vagystės

Vilniuje, Verkių seniūnijoje esančioje V. Mačernio gatvėje, įvykdytos dvi didelės vagystės, nuostolis siekia 12,4 tūkst. eurų.

Kaip pranešė policija, ketvirtadienio naktį, apie 3.45 val., V. Mačernio gatvėje, pastebėta, kad iš namo, atidarius langą, pavogta 3 300 eurų, du vyriški laikrodžiai „Vosstok“, vyriškas laikrodis „Suinto“, kiti daiktai. Nuostolis – 8 350 eurų.

Apie 5.30 val. V. Mačernio gatvėje pastebėta dar viena vagystė – iš namo ir garažo pavogta 3 250 eurų, du laikrodžiai „Tissot“ ir laikrodis „Frederiue Constant“. Nuostolis – 4 100 eurų.

Dėl šių vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagystėvagystė sostinėje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tris kart valio!

Tris kart valio! portretas
Oligarchai po truputi grudinami

As

As portretas
Jei 12000 euriuku -didele vagyste , tai kaip vadinasi virs 40000000 konservatoriu pavogta suma ?

cekiuku byla prisimenat ?

cekiuku byla prisimenat ?  portretas
runkelis baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų. a geroves valdininkai sukciaudami ir vogdami da nei vienas nesedo 6 metams nors zala pilieciams ju veiklos sukelta buvo yra ir dar bus tik pakolkas nepajutom ir bus 100x didesne
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių