T. V. Raskevičiaus bučinį Celofanui vertins policija

  • Teksto dydis:

Sostinės policija žada pradėti administracinę teiseną dėl šeštadienį per LGBTIQ eitynes Vilniuje minioje važiavusio automobilio, taip pat vertina Antano Kandroto skundą dėl parlamentaro Tomo Vytauto Raskevičiaus veiksmų eitynių metu.

„Administracinės teisenos nepradėtos“, – pirmadienį BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė.

Dėl automobilio, kuris įvažiavo į minią, dar tikslinamos įvykio aplinkybės ir artimiausiu metu bus pradėta administracinė teisena“, – teigė ji.

Pasak policijos atstovės, kitos konfliktinės situacijos išspręstos vietoje.

Šeštadienį daugiau nei 5 tūkst. žmonių žygiavo LGBTIQ bendruomenės eitynėse Vilniuje, reikalaudami daugiau teisių seksualinėms mažumoms, juos pasitiko kelios dešimtys protestuotojų.

„Vilnius Pride“ žygiuojant Gedimino prospektu gatvę kirtęs automobilis vos nekliudė eitynių dalyvių – žmonės spėjo pasitraukti ir išvengti susidūrimo.

Dar vienas incidentas nutiko Katedros aikštėje, kur protesto akciją buvo surengęs Antanas Kandrotas-Celofanas. Jo transliacijos metu prie A. Kandroto priėjęs Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius pabučiavo jį į skruostą. A. Kandrotas dėl to parašė skundą, pareigūnai jį dar vertina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Patykekit kas kas o policijos vyrai gaidžiu nekenčia Ju gali būti prokuraturoi teisme tik ne policijoje Manau kad policininkas pagaves gaidi dar nuvežtu i miška ir gerai atkaltu

kauniete

kauniete portretas
Nu ir šlykštynė tas raskevičiusir didelė gėda kad net i seima isiropštė išpera

Petras

 Petras portretas
Sėdi seime gaidys ir vaikšto po vilniaus gatves ir lenda kitus vyrus bučiuoti jei jis kaleime ta padarytu tai būtu liulys krauju pasruves Nes kalėjime to raskevičiaus pabučiavimas butu tipo kaip zaraza prilipusi Aš manau kad čia ne blusos ikandimas o žmogaus pavojus susirgti bezdžioniu raupais ar AIDS liga nuo raskevičiaus įVERTINČIAU SKRIAUDA PADARYTA KONDRATUI MAŽIAUSEI UŽ 15 000 NES TAI PASIELGĖ SEIMO IŠTVIRKĖLIS
VISI KOMENTARAI 74

Galerijos

Daugiau straipsnių