T. V. Raskevičiaus bučinys Celofanui: policija priėmė sprendimą dėl galimo seksualinio priekabiavimo

  • Teksto dydis:

Policija priėmė sprendimą nepradėti ikiteisminio tyrimo dėl parlamentaro, Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko Tomo Vytauto Raskevičiaus galimo seksualinio priekabiavimo prie Antano Kandroto-Celofano.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas, Vilniaus miesto 3-ajame policijos komisariate buvo vykdomas aplinkybių tikslinimas pagal gautą Celofano skundą dėl T. V. Raskevičiaus veiksmų, t.y. dėl seksualinio priekabiavimo.

„Pareigūnai liepos 14 dieną priėmė sprendimą atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą nesant nusikaltimo sudėties. A. Kandrotas neatvyko nė į vieną apklausą: buvo kviečiamas tiek Vilniuje, tiek Kauno rajone, kuriame A. Kandrotas pageidavo būti apklausiamas“, – teigė policijos atstovas.

Anot jo, raštas apie atsisakymą pradėti ikiteisminį tyrimą persiųstas Vilniaus miesto apylinkės teismui patvirtinti. 

„A. Kandrotas nepateikė jokios – nei įrodomosios, nei vaizdinės – medžiagos, o kai policija medžiagą tikrino ir norėjo jį apsiklausti, jis su pareigūnais nebendradarbiavo“, – sakė policijos pareigūnas.

A. Kandrotas neatvyko nė į vieną apklausą: buvo kviečiamas tiek Vilniuje, tiek Kauno rajone, kuriame A. Kandrotas pageidavo būti apklausiamas.

Anot pašnekovo, jeigu pareigūnai iš teismo gaus nurodymą atnaujinti tyrimą, tai pareigūnai atnaujins aplinkybių tikslinimą.

Kaip buvo skelbta, liepos 1 dieną Vilniuje vyko LGBTIQ bendruomenės eitynės „Vilnius Pride“. Katedros aikštėje protesto akciją surengė A. Kandrotas-Celofanas. Jo transliacijos metu prie A. Kandroto priėjęs Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas T. Vytautas Raskevičius pabučiavo jį į skruostą. A. Kandrotas dėl to parašė skundą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Jeigu Kondrotas būtų pabučiavęs ale ''žmogaus teisių'' pirmininką , čia jau tikrai būtų buvusi suformuota BAISI PRIEKABIAVIMO BYLA , o šitiems viskas galima

Išvada

Išvada portretas
Mūsų policija bijo tydarų.

Tikimybė

Tikimybė portretas
beždžionių gripo užkratas.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių