Nelaimė sostinės „Akropolyje“: nugriuvusi avalynės lentyna prispaudė mergaitę

Vilniuje prekybos centro „Akropolio“ parduotuvėje antradienį ant mergaitės užgriuvo ir ją prispaudė nuo sienos atsikabinusi avalynės lentyna.

Kaip BNS teigė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja, apie 13 val. gautas pranešimas, kad 11–12 metų mergaitė buvo prispausta parduotuvėje „Sportland“.

„Mergaitė buvo išvežta apžiūrai į ligoninę, o pareigūnai pradėjo rinkti medžiagą dėl sveikatos sutrikdymo“, – teigė J. Samorokovskaja.

Pirmasis apie incidentą parduotuvėje pranešė naujienų portalas „Delfi“.

„Sportland“ vadovas Juras Vėželis patvirtino, incidentas įvyko dėl to, kad nuo sienos atsikabino dalis avalynės lentynų.

Tai pirmasis toks įvykis per daugybę veiklos metų, į jį žiūrime labai rimtai.

Anot jo, nukentėjusiai mergaitei buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba.

J. Vėželio teigimu, mergaitė tolesnei apžiūrai išvežta į ligoninę, kartu su ja išvyko įvykio metu parduotuvėje buvę brolis ir mama.

„Nuoširdžiai atsiprašome nukentėjusios mergaitės ir jos artimųjų dėl šio įvykio, taip pat kitų parduotuvės lankytojų dėl patirtų nemalonių emocijų“, – teigiama J. Vėželio atsiųstame komentare.

Jo teigimu, iš karto po įvykio parduotuvė buvo uždaryta.

„Šiuo metu aiškinamės įvykio aplinkybes bei priežastis – tai pirmasis toks įvykis per daugybę veiklos metų, į jį žiūrime labai rimtai. Sieksime užtikrinti, kad jokie panašūs įvykiai nepasikartotų ir klientams visose „Sportland“ parduotuvėse būtų užtikrinta saugi apsipirkimo patirtis“, – pabrėžė parduotuvės vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nafig

Nafig portretas
Tas bulbašų akropolis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių