R.Žutautas po rungtynių Škotijoje: esame nusivylę

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės strategas Raimondas Žutautas po patirto pralaimėjimo Euro 2012 atrankos mače Škotijos rinktinei 0-1 neslėpė nusivylimo.

Strategas po rungtynių nekaltino savo komandos žaidėjų dėl neišnaudotų progų. Jis tiesiog pareiškė, kad komanda kėlė aukščiausius tikslus, tačiau jų įgyvendinti nepavyko.

„Pirmame kėlinyje varžovai žaidė už mus geriau, tačiau antrojoje rungtynių pusėje atlikome keitimą ir mūsų žaidimas pagerėjo. Škotai susikūrė vieną galimybę ir ją išnaudojo, tuo metu mes turėjome kelias progas, bet neįmušėme”, - kalbėjo Žutautas.

„Kiekvieną kartą sau išsikeliame pačius aukščiausius tikslus, bet šį kartą mus jų įgyvendinti nepavyko, tad esame nusivylę. Žaisti Škotijoje buvo sunku ir dėl nuovargio bei škotų fanų, kurie audringai palaikė savo komandą”.

„Žinome, kad jau nebegalime užimti aukštesnės vietos negu esame dabar, tačiau likusiose rungtynėse su Čekija mes tikrai kovosime iš visų jėgų”, - užbaigė Lietuvos rinktinės futbolo specialistas.

Po pralaimėjimo Škotijos rinktinei tapo aišku, kad Lietuvos komanda neturi net teorinių galimybių Euro 2012 atrankos I grupėje užimti aukštesnę kaip penktą vietą, kurioje šiuo metu ir yra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių